Szülők! Elengednétek a 16éves lányotokat a barátjához (16éves ő is) a Velencei-tóhoz?
A fiúnak lent lenne az anyukája,nyáron jöttek össze.
Én vagyok a lány,és csak érdekel,hogy más mit mondana rá, már megbeszéltem anyukámmal.
13 éves kislány már "komoly" baráttal akit elvisznek ide-oda gondolom,majd ha megdug is tartják az okos szüleid a gyertyát..érdekes szülők vannak,addig oké,hogy jár valakivel szájra puszi kézfogás,de hogy elvigyem a lassan nagykorú,kanos fiút nyaralásra,meg utazásra,eleve abszurd,hogy 17 éves beéri azzal amit egy 13 éves kislány nyújt..
de a kérdező szülei se piskóták,most a nyáron összejött valakivel és már le is engedik hozzá nyaralgatni...
elengedném.
akkor talán hezitálnék egy kicsit, ha nyíregyháza környékén laknánk, de egyébként mivel kb. 30 kilométerre van innen a velencei-tó, persze. ott a szülő, úgy teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!