Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet élni emelt matematika...

Lehet élni emelt matematika tudás nélkül?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eléggé be vagyok sz@rva attól, hogy mivel nem vagyok jó matekból, nem fog menni semmi az életben.

Habár az érettségiig is még van bőven időm, igyekszem összeszedni magam, azonban nem nagyon sikerül felfognom ezt a tantárgyat. :/

Szóval az lenne a kérésem, hogy hogyha tudtok, ismertek olyan embereket, akik nem matekzsenik, és vitték valamire az életben, akkor írjatok nekem pár példát.:)

Köszönöm előre is.

16/L

2013. júl. 23. 10:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%

Jómagam is médiában dolgozom. Soha nem volt szükségem a matekra- szerencsére, mert engem konkrétan büntetni lehetne egyenletekkel meg függvényekkel...

Nyugi, maximum nem magadnak készíted el az adóbevallásod, más "hátrányod" nem igen lesz emiatt :)

2013. júl. 23. 12:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Először azt hittem, hogy a kérdést poénból írtad ki... Megnyugodhatsz, soha az életedben nem lesz szükséged arra a matek tudásra, amit általános iskola után tanultál. Legfeljebb, ha kimondottan a matematikához kapcsolódó munkakörben akarsz elhelyezkedni.
2013. júl. 23. 14:35
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem poénból írtam ki, csak eléggé be vagyok parázva emiatt.:D

Köszönöm a biztatásokat!:) Ja, és mindenkinek ment a zöld kezecske.:)

2013. júl. 23. 15:34
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát persze. Én próbálkoztam matekból mindig, de soha nem jött össze. Mindig 2-es voltam belőle és az érettségim is az lesz. Még életben vagyok.

Lehet, hogy csak egy "sz.r" bölcsész lesz belőlem, de nem bánom.

2013. júl. 23. 16:07
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem baj, lazán lehet :)

De ugye te nem ítéled el azokat, akik jók matekból, de rosszak a humán tárgyakból, pl irodalom? (én sosem tudtam 3-asnál jobb lenni irodalomból, egyszerűen hülye vagyok a sok érthetetlen vershez meg fogalmazásokhoz, míg mások matekból vannak így)

2013. júl. 23. 16:31
 16/22 A kérdező kommentje:
#15-ös: Dehogyis ítélem el őket! Nem vagyok olyan, nem látom értelmét utálkozni azok felett, akik pont az ellentéteim.:D Mindenki más területen jó/tehetséges, és ezt teljesen elfogadom.:)
2013. júl. 23. 16:46
 17/22 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekem pl. érettségim sincs...
2013. júl. 23. 23:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem is ember aki nem tud deriválni. :)
2013. júl. 24. 08:45
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia kérdező! :)

Én is hasonló cipőben járok, nekem is rendesen meggyűlik a bajom vele. Én biosszal akarok továbbmenni ahhoz meg ugye nem árt egy kis kémia és fizika tudás és hát ott is a számítások... Mindezt úgy, hogy teljesen humán beállítottságú vagyok.(y) Úgyhogy ne csüggedj. Kevés az olyan szerencsés gyerek aki egyből megért mindent matekból.

Sok sikert neked! Remélem egyszer olvashatom a cikkeidet egy újságban. :)

2013. júl. 24. 10:59
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is remélem, hogy majd olvashatóak lesznek az írásaim!:))
2013. júl. 24. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!