12 éves a lányom és furcsán öltözködik, erősen sminkeli magát, mit tehetnék hogy leszokjon erről?
uff... hát... a suliba biztos nem menő, vele, mert nálunk az ilyen hangosan kiröhögik... emós... nekem semmi bajom anyummal... I LOVE MUM
12/L
én nagyon megverném érte :@
jaj de rossz szülő leszek előre látom:S
Szia!
Én is ebből a "sötét világ"-ból származom. Édesapám tetoválóművész, én is annak készülök, anyukám nemzeti boltban eladó.
Van Marten'sem, szakadt farmerban és zenekaros pólóban járok, a hajam alsó rétegében vízszintes kék csíkok vannak és gitározom. Nem tagadom, szeretem, ha a fiúk figyelnek rám, de próbálok nem "ribülni". Sőt, holnap megyek piercinget szúratni. Ha a lányod jó ember, nem csinál hülyeséget, márpedig ilyen külsővel hidd el, nekem is nehéz meggyőzni az embereket, hogy normális vagyok, csak épp így fejezem ki magam. Szóval egy nagy beszélgetés és minden meg van oldva:)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!