12 éves a lányom és furcsán öltözködik, erősen sminkeli magát, mit tehetnék hogy leszokjon erről?
Ugyanaz a 15éves "emos kiscsaj" vagyok.Már elnézést,de ha még le sem tudod írni akkor minek adsz tanácsokat,és mért fikázol le másokat?Nem "emos",hanem emo:A világon NEM "emosok"vannak,hanem emok!Az emosok a pózerek,aranyom.Ne kössé' bele!(ha már belekötsz valamibe,előbb mérlegeld esélyeid!)
Nyaaa cuppa!
ay
Nem kell ide se pszichológus, se semmi.
Verd meg mint szódás a lovát és zárd be, ha legközelebb ojat csinál ami neke dnem tetszik.
Persze elötte figyelmeztesd, hogy a következőnél verés lesz.
húú én is ilyen vok csak 3évvel idősebb :))
hát.. ha anya nagyon tiltana meg minden tuti megőrűlnék v elköltöznék...persze van amit nem enged, de perpill nem érdekel hadd menjek a saját fejem után ,szeretnék h egy kicsit leszarjon úgyis a saját hibáimból tanulok..és azt sose mondjátok már h "majd ha 18 leszel" mert milyen szar lenne pl akarok piercinget.. és ha csak 18évesen lehet akk hülyének fognak nézni h ilyen idősen pattogok egy ajakpiercinggel abban a korban elkezdeni az gázos.. amúgy ez még a jobbik eset h tudsz róla h iszik..az enyém is tudja csak nem teljesen úgy ahogy tényleg van :D hajnali 6kor járok haza buliból meg ienek , és ezekről nem tud mert olyankor nincs itthon..
hát hiába sorstárs a kicsaj azt kell mondjam h tényleg tartsd otthon akárhogy de tudom milyen a társaság ha van buli van pia ha van cigi van fű is meg a többi
beszélni amúgy annyira nem tudnak ilyenkor velünk , vagyis magamból kiindulva hát.. nem nagyon érdekelne h mit mond anyu.. fiatal vok hadd csináljam azt amit jónak látok.. bár van egy határ..
ja és még annyi h nehari de sztem tuti te is rontottál el pár dolgot nemtudom h mit meg mikor de ha szétnézek a barátaim között leszűröm h kinek milyen szülei vannak mmint h mennyire szarják le h mit csinál, mennyire foglalkoznak vele, mennyire tudják velük beszélni a dolgokat stb... és a durvább emberkék szülei tényleg olyan izék.. főleg az ilyen újgazdag családokban... ad pénzt törődés nuku :D
na rem tudtam segíteni azért más egy olyan korú szájából hallani a dolgokat...
furán látjátok a dolgokat ti felnőttek :D:D tudom, fordítva is működik ez.. de nem mindenki bánja meg h OLYAN volt fiatalon
barbi ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!