Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Szerintetek egy...

Szülők! Szerintetek egy 12-13-14 éves lány kislány vagy már kamaszlány?

Figyelt kérdés

2013. júl. 19. 14:55
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
56%
14 múltam és igen, kamasznak érzem magam. Nem azért mert olyan *nagynakérzemmagamkisk.va* vagyok, hanem azért mert vagyok olyan érett hogy a szüleim megbíznak bennem,akármiről van szó. Tudják hogy nem fogok soha az árokban kikötni részegen a saját hányásomban fetrengve, mert van bennem annyi önbecsülés. Bizonyos okok miatt korán nagy felelősség hárult rám,/egy egész háztartást vezetek és a kiesebb testvéreimre vigyázok/ ami teljesen megváltoztatott, és valószínűleg ezért hallgatok inkább a józan észre és nem csinálok semmi meggondolatlanságot. Pedig a környezetemben bőven van példa rá, hogy hülyeséget csinálnak, én nem szoktam velük tartani. A jővőmre gondolok és hogy amit teszek azt magamért teszem. Ez biztos eléggé furán hangzik egy kis csitrinek a szájából, és majd jönnek majd a válaszok hogy semmit sem tudok az életről, de én úgy érzem hogy nem most kezdek kamaszodni, hanem már kezdek kimászni ebből az egészből.( :
2013. júl. 20. 20:55
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Kimászni biztosan nem mászol csupán a kiskamasz korból szépen átmész a kamaszkorba,és ez természetes,hogy minden 14-15 éves iszonyatos érettnek hiszi magát,de ez a korral jár,majd pár év múlva mosolyogsz magadon :)
2013. júl. 20. 21:29
 13/24 anonim válasza:
62%

pls ne dislikeljatok de szeretek csak ugy irni mint pl:

:D

2013. júl. 21. 00:01
 14/24 anonim válasza:
74%

Egyértelműen kiskamasz.

Nem kicsike már, de nem is kamasz még.

2013. júl. 23. 21:52
 15/24 anonim ***** válasza:
95%
Nálam ez 10 évesen kezdődött, szóval 12 nálam már javában kamasz volt. :)
2013. aug. 15. 10:23
 16/24 anonim ***** válasza:

14 vagyok és nemtudom hogy ezek a kamaszkor jellemzői vagy nem de egy fél éve olyan furcsa minden..régen hazamentem segítettem a szüleimnek ma meg hiába akarok segíteni csak bevágódok a gép vagy telefon elé és a barátaimmal hülyülök.Nagyon fontosak lettek nekem, és bár nem szeretném de valamiért nincs időm a családomra mert mindig velük mászkálok.A testi érés már megvolt 2-3 éve(mell megnőtt, szőrzet, megjött, zsíros haj,pattanásos bőr) de most a szüleim szerint 'lázadó' vagyok.Nem szeretnék ez lenni de tudom hogy nemsokára kinövöm:)

14/l

2013. okt. 28. 10:35
 17/24 anonim válasza:
100%
12 évesen nem a korához kell nézni,hanem a viselkedéséhez..az n lányom olyan 12 évesen mint egy 14 éves,szóval ő már igen...13 évesen is szinte ugyan ez a helyzet,de 14 az már sajnos kamasz!!!
2014. febr. 8. 16:08
 18/24 anonim válasza:
12-től kamasz sztm
2014. okt. 8. 19:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Én 13 vagyok, és szerintem ez egy átmeneti kor. Nem érzem magam igazi tininek, de azért már kislánynak sem :)
2017. máj. 29. 15:07
 20/24 anonim ***** válasza:
77%

Szó szerint idézem egyik könyvemből: "Kiskamasz 11-12 éves korban, ....................." "Kamasz 13 éves korától, ......." Én 12 vagyok, megjött már, borotválkozok ( képzeld van mit) és nem vagyok az a szokásos kis nyafogós p@csa. Elnézést. :(

Engem inkább a naturális dolgok érdekelnek. ( környezetvédelem, állatvédelem, állattartás, növények gondozása, stb.)

De nehogy már egy 14 éves kiskamasz legyen!!!!! Atyaég.... Anyukám 70-es években született, mégis kamasz volt 11 évesen, megjött neki, nőnek nézték az utcán.....

Amúgy szerintem ez nem kortól függ. Valamelyik kérdéshez írtam már, hogy valaki lehet már 9 évesen kamasz, míg valaki lehet csak 13 évesen kezd el kamaszodni...

12/L

2017. júl. 19. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!