Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a lányotokat...

Elengednétek a lányotokat Pestre, hogy találkozzon online barátaival?

Figyelt kérdés

Ha megtudnátok, hogy a lányotok 3 éve ismeri azokat az embereket, sőt 2-vel találkozott is, elengednétek őt? Nappal lenne a találkozó, felvinnének és egyedül mennék haza vonattal. A társaság olyan 16-19 éves fiatalokból áll.

17L

2013. júl. 16. 20:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül.Nem értem mi olyan nagy cucc ebben?!
2013. júl. 17. 11:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Gondolom a lány szülei nem nagyon engedik. Ami számomra érthetetlen, hiszen 17 éves, 1 év múlva jogilag már önállónak kellene lennie, és gondolom nem hajnalban akar találkozni. Ráadásul fel is vinnék mint írta.
2013. júl. 17. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Talán azért nem engedik, mert online emberekről van szó, akikkel még nem találkozott 1-2 kivétellel
2013. júl. 17. 15:55
 14/17 A kérdező kommentje:
A gond az online barátokkal van, valóban. Mondván "úgy se ismerem őket, honnan tudom, hogy milyenek" :). 18 pedig anyánál egy éles határ, hiába, hogy fél év se kell hozzá.
2013. júl. 18. 10:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem.már bocsi de Ha belegondolsz mire vagytok/lehettek képesek.ha felnõtt lennék SE mennék el.

13/L

2013. júl. 18. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajnos sokan szocializálódnak Blikknen, és hiszik azt, hogy az online barát valójában egy pedofil kéjgyilkos, aki feltétlenül a májadat akarja kikanalazni. Ha évek óta ismered őket, akkor nem lesz gáz, ennyi időt viszonylag kevés sorozatgyilkos öl az áldozataiba :) (Szóvicc, haha ^^) Esetleg érdemes egy másik barátnőt, ismerőst is vinni, hogy a szülők megnyugodjanak.

Nekem is vannak neten megismert barátaim, már jó néhányukkal találkoztam személyesen, még megvan a májam =)

2013. júl. 22. 05:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, válaszod megnyugtatott, de szerintem csak akkor mondom el, ha már találkoztam velük és fényképpel tudom bizonyítani, hogy nem rossz emberek ők + pár hónap múlva 18 leszek és elvileg magam ura is.:)
2013. júl. 25. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!