Mit lehet csinálni egy mamúgy értelmes kiskamasszal, ha nem hajlandó tanulni?
Figyelt kérdés
Sajnálom a dolgot, mert nagyon értelmes amúgy, csak nem akar a könyv fölött ülni. Ha 18 évesen jön rá, h elrontotta, már nem lesz visszaút. Húgom, 14 éves.2009. okt. 19. 14:16
11/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem akar britney spears lenni, egyszerűen lusta, és remekül el tudja tölteni az idejét barátnőkkel meg tv-zéssel.
2009. okt. 25. 10:45
12/13 anonim válasza:
Mondjuk téll nem kiskamasz hanem kamasz. De a kérdésre válaszólva anyukám mindig kikérdezi a bátyámat (engem nem mert én jól tanulok) és addig nem engedi sehaova míg nem mondta fel jól.
13/13 anonim válasza:
Szerintem nálam nem sokan utáltak jobban tanulni. Én még a házikat is iskolában, óra előtt csináltam. Sokszor alig kettes dolgozatokat írtam, mindig puskáztam.
A gimnáziumból "elzavartak". Most van 2 szakmám (nem budipucoló), és egyetemen tanulok. Most is nagyon utálok tanulni, de valahogy mégis megy.
A szüleim csinálhattak bármit, nem hallgattam rájuk.
Visszaút pedig mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!