Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak hogy szebbek...

Mit csináljak hogy szebbek legyenek a vonásaim? Olyan a fejem mint egy patkányé.14/L

Figyelt kérdés
Plasztikán és sminken kívül létezik valami amivel szép arcot ,,varázsolhatok" magamnak?
2013. júl. 11. 10:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8as vagyok, örülök, hogy tetszett, még folytatom:

nemrég volt egy elég súlyos balesetem, még sebes az arcom, de sokkal rosszabb is lehetett volna. ennek kapcsán sokat gondolkodtam mostanában ezen. mi van, ha az ember megcsúnyul? attól még nem hagyják el azok, akik szeretik. és van, aki úgy születik, hogy valami rendellenességtől "nagyon més" az arca, de attól még lehet teljes ember.

az ember arca sokat változik az évek során, másfél éves a kislányunk, és a "régi" képei közül sok olyan, mintha nem is ő lenne, pld amikor másik tápszert kezdett kapni teljesen felpuffadt pár hétre, aztán másképp nőtt a haja, attól lett más a tekintete, rengeteget vátozik hétről hétre, de csak onnan tudjuk, mert fényképezzük.

nézegesd saját régi képeidet, és a szüleid, nagyszüleid fotóit, ők is változtak, és te hasonlítasz rájuk. fogadd el őket is, ez is fontos, és ahogy mások is írták magadat is!!!

2013. júl. 11. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:
2013. júl. 11. 11:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek ezt nézd meg,ha nem is nézed végig csak nézz bele:

http://www.youtube.com/watch?v=yjEZIhIaCsg

Nekem sok erőt adott!:)

Én 14 éves koromtól nagyon pattanásos bőrű lettem minden életkedvem elment,romokba lettem,önbizalomhiányos,de nem szabad magad elhagynod ugyan olyan értékes ember vagy,mint bárki más. Most 17 éves vagyok és nem mondom ,hogy szép vagyok,de elfogadom magam úgy ahogy vagyok és próbálom magamból a legtöbbet kihozni. Mióta ilyen a felfogásom,sokkal mosolygósabb vagyok,vidámabb és sokkal több barátom lett az utobbi időkben. Azt mondják az emberek,hogy sugárzom a pozitív energiát:)

Tudod vannak olyan lányok,akik nagyon szépen és sok látszat barátjuk van,de belülről semmik,rohadtak. Inkább legyél "átlagos" ,mint egy belülről pusztuló ember. Ja igen az átlagosra visszatérve,tudod a szépség relatív valakinek majd te leszel a legszebb nő a világon! :D Ezt ne felejtsd el sose. Légy pozitív és találd meg önmagad,hidd el kitárul majd előtted a világ :D

2013. júl. 11. 13:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!Voltam az előadásán Debrecenbe és rengeteg energiát adott!(:
2013. júl. 11. 13:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem az segített, hogy minden hibámra kerestem egy ellenérvet. Tehát pl. utálom az orromat, viszont a szám szép, kellően telt és a színe is szép, rúzs nélkül is. Nem szeretem a hasam, viszont szépek a combjaim, vékonyak, és nyugodtan hordom a rövidnadrágot.

Egyébként meg a legtöbb apró hibát mások észre sem veszik, vagy épp szexepilként tekintenek rá. Ez természetes, mert te magaddal szemben sokkal kritikusabb vagy.

Egy új frizura, egy kis smink pedig rengeteget dob bármelyik lányon. :-)

2013. júl. 11. 14:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát, nem hinném, hogy így nézel ki: [link]

Biztosan gyönyőrű vagy, csak önbizalomhiányos. Nincsen csúnya lány a földön.14/L

2013. júl. 13. 18:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,köszi!(:
2013. júl. 13. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!