Mit csináljak hogy szebbek legyenek a vonásaim? Olyan a fejem mint egy patkányé.14/L
Figyelt kérdés
Plasztikán és sminken kívül létezik valami amivel szép arcot ,,varázsolhatok" magamnak?2013. júl. 11. 10:15
1/17 anonim válasza:
A legjobb szándékkal írom neked: pszichológus. Önértékelési zavar, önbizalomnövelés, személyiségfejlesztés, stb. Én ebben nőttem fel, szidom magam még néha ma is, nehéz már most fejlődni ebben, pedig felnőtt nő vagyok. Te időben tegyél ellene!
2/17 A kérdező kommentje:
Rendben,mindenképpen felkeresek egyet!Egyébként nehogy azt hidd hogy egy nyavalygós kamasz vagyok,mert mindennek örülök amim van:családom,kutyám,macskám,egészséges vagyok stb.De ezt egyszerűen nem tudom elfogadni.
2013. júl. 11. 10:21
3/17 anonim válasza:
Nem hiszem ezt. Mondom, minden napom a saját testem utálatával telt 15 éves korom óta. 17 évesen voltam utoljára strandon, és nagyon sok időt töltök el a tükör előtt akkor is, ha csak lemegyek boltba. Nem azért, mert tetszeni akarok másoknak, szó nincs erről, hogy kiemelkedően szép akarok lenni egy liter tej vásárlásához, hanem azért, mert úgy érzem, hogy ennyi idő kell ahhoz, hogy legalább ne undorodjanak tőlem az emberek, ha lemegyek. A baráti társaságom szerint a maximumot hozom ki magamból, csinos vagyok, stb. de nincs észérv ami erről engem meggyőz. Lelki segítség kellett, és kell ma is ahhoz, hogy elfogadjam magam. (magam szeretéről pedig még messze nincs szó). 28 éves voltam, amikor először kimondtam a számon azt a tükör előtt állva, hogy "nah, nem mondom, hogy tetszik, de már egész elfogadható vagyok". Ezért mondtam, hogy ne juss el idáig, ne pocsékolj el tizenéveket. SZép vagy, egyedi vagy és ki tudod hozni magadból a maximumot, de csak akkor, ha a lelki dolgaidban rendet teszel! Ezzel törődni kell, növelni kell az önbizalmad és az önértékelésed. Minden ember értékes és egyedi. CSak fel kell ismerni magadban az értékeket és előnyöket és azokat kell hangsúlyozni.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon jól esett.:)
Én se merek kimenni a strandra már 2 éve...
2013. júl. 11. 10:29
6/17 A kérdező kommentje:
Nem tudok küldeni.:/
DE gondolom tudod hogy néz ki egy patkány...
2013. júl. 11. 10:56
7/17 anonim válasza:
az, hogy te minek látod magad, csak egy dolog. :)
8/17 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=NJ65VRFMgWY
no komment csak nézd meg!!!
9/17 A kérdező kommentje:
Ez gyönyörű!Kicsordult a könnyem!:')
2013. júl. 11. 11:31
10/17 anonim válasza:
Nem hinném, hogy úgy néznél ki, ahogy azt leírtad.:) Egy évvel vagyok idősebb tőled, de tudom min mész keresztül.
Oké, nekem nem az arcommal van/volt bajom, hanem az összképpel, de idővel kezdem elfogadni magam olyannak amilyen vagyok.:D
A pszichológust azért én is ajánlanám, hátha ő jobban tud segíteni mint mi itt.:) Sok sikert! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!