14 évesen az rendben van, hogy ha bármi jobban bánt vagy valami nagyobb bajom van azonnal a zenehallgatásba menekülök?
Többnyire Punnany Massifot, vagy elektronikus zenét hallgatok...:) Igazából nagyon szeretem a zenét, valahonnan mindig szól, ha tehetem, csak ilyenkor fülhallgató be, és senki ne szóljon hozzám...:)
Egyébként a bajom van részeknél pl. apumra gondolok, gyakran érzem úgy, hogy megbántott stb. de neki nemnagyon tűnik fel, nem ismer ahhoz eléggé. 11 éve elváltak anyummal, anyum persze egyből észre veszi.
Rajtam kívül van még más is ilyen?:)
14/L
Húha, hát ebben a pillanatban is zenét hallgatok, meg amúgy mindig, amikor időm van rá. Nem tudom, biztos így menekülök valami elől, vagy csak szimplán imádom. :D Aláfesti a kis belső világomat.
Amikor szekáltak a suliban még régebben, és szinte teljesen szétcsúsztam idegileg, konkrétan elbőgtem magamat, amikor a szüleim el akarták venni tőlem a zenelejátszómat, mert mindig csak ettől tudtam jobban érezni magamat. Amikor valaki beszél hozzám, miközben zenét hallgatok ideges leszek, nincs nap, amikor nem hallgatnék.
Nem mondom, hogy totál normális (nálam legalábbis tuti nem, ki sem bírom zene nélkül), de még mindig jobb, mintha kárt tennél magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!