14 évesen az rendben van, hogy ha bármi jobban bánt vagy valami nagyobb bajom van azonnal a zenehallgatásba menekülök?
Többnyire Punnany Massifot, vagy elektronikus zenét hallgatok...:) Igazából nagyon szeretem a zenét, valahonnan mindig szól, ha tehetem, csak ilyenkor fülhallgató be, és senki ne szóljon hozzám...:)
Egyébként a bajom van részeknél pl. apumra gondolok, gyakran érzem úgy, hogy megbántott stb. de neki nemnagyon tűnik fel, nem ismer ahhoz eléggé. 11 éve elváltak anyummal, anyum persze egyből észre veszi.
Rajtam kívül van még más is ilyen?:)
14/L
Nekem a Rock meg a Metal meg a hasonló zenék csak mégjobban felb@sszák az agyamat. Nem elég, hogy ideges vagyok, még a fülembe is üvöltözik valaki.
Viszont Drum n" Bass, az Electro meg a Trance rohadtul el tud lazítani.
enis :D
15/L
( electro house, progressive house...)
Köszi a válaszokat:D Akkor megnyugodtam, mostmár 100%-on. Leginkább az aggasztott, hogy ilyen embert nem ismerek aki tényleg folytonosan zenét hallgat, és kíváncsi voltam vagyunk e többen:) Én ezeket a zenei műfajokat annyira nem tudom meghatározni, de elektronikus zenéből pár előadót feltudok hozni akiket szeretek, pl. Chris Lawyer, Hardwell, Ingrosso, ilyesmik:) De szeretem a Green Day-t, az MCR-t, Paramore-t, Fall out Boy-t, és a Nickelbacket is. Meg igazából rengeteg minden meghallgatok, talán a metált nem, operát, meg hasonlókat:D
Tizes válaszoló teljesen igazad van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!