Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hol találok ilyen videót?...

Hol találok ilyen videót? Merre kereshetnék ilyet?

Figyelt kérdés
Na szóval 11 éves vagyok és nagyon szeretek táncolni lét elemem. De van is érzékem hozzá mindenki mondja hogy nagyon jól táncolok.Mindent tudok szinte egész nap gyakorolok táncolok.Csak még 1 nem megy...a csúztatás amit a Michael Jackson csinált.de kerestem már a neten is hogy hogy próbáljam ezt kitanulni...na szóval tudtok nekem olyan videót keresni amiben ezt oktatják? (tánc suliba még nem járok csak fogok nyáron járni ha megkérdeznétek miért azért mert anyukám sokat dolgozik és nem elvinni és a mi falunkba nincs tánc suli csak kb 40 km-el messzebb) Kérlek segítsetek...van érzékem hozzá rá is jöttem egyszer de most megint nem megy.
2013. júl. 10. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. júl. 10. 14:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szépen köszönöm!!
2013. júl. 10. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs mit! Sok sikert! :) Remélem, nemsokára neked is lesz fent videód! :)
2013. júl. 10. 15:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Az biztos!
2013. júl. 10. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
ÉS KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
2013. júl. 10. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!