Gyerekdalos dvd-t keresnék, de nem találok. Hol kereshetnék?
Figyelt kérdés
A Gyerekdalok és Mondókák megvannak,ezen kívül szeretnék vásárolni még hasonlót,de sajnos mindig azt dobja a gép,ami már megvan.Köszi a segítséget! :)2010. máj. 11. 09:28
1/10 anonim válasza:
Az én kislányom nagyon szereti Gryllus Vilmos dalait. Innen tudod letölteni: [link]
2/10 A kérdező kommentje:
Ez nem rossz,csak én meseformában gondoltam :) Van ilyen esetleg?
2010. máj. 11. 09:32
3/10 anonim válasza:
Nekünk letöltötte a párom a gyerekdalok és mondókák cimü dvd-t,nagyon jó,és mesés képek is vannak hozzá,csak arra nem emlékszem pontosan,de ha hazaér munkából akkor megkérdezem neked töle!
4/10 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy a Gyerekdalok és Mondókák az megvan :S Azon kívül van-e esetleg ilyen hasonló,mint az?
2010. máj. 11. 10:00
5/10 anonim válasza:
Gydalok dvdt napi kétszer nézi a fiam végig....már én is unom:) én sem találok hasonlót:((
6/10 A kérdező kommentje:
:) Oké,akkor majd nézelődök,hátha találok...
2010. máj. 11. 10:24
7/10 anonim válasza:
Ha találsz vmit, megírod ide, nagyon megköszönném!:)
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben,nagyon szívesen. :) Este van több időm,akkor tudok inkább netezni. Ha találtam vmit megírom. :) Szép napot!
2010. máj. 11. 10:44
9/10 A kérdező kommentje:
2010. máj. 12. 08:11
10/10 A kérdező kommentje:
Van benne zenés dvd éppen,sztem ez is jó...
2010. máj. 12. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!