Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyák! Engednétek, hogy a...

Anyák! Engednétek, hogy a lányotok a barátjánál aludjon 17 évesen,4 hónap járás után?

Figyelt kérdés
Anyukám csak a meséléseimből ismeri a srácot, mert nem hajlandó arra, hogy beszélgessen vele. Utálja őt, és elutasító vele, de én szeretnék ottaludni nála, és talán 4 hónap már elegendő ahhoz, hogy ezt megengedje. Vagy még nem?
2013. júl. 10. 14:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom hogy 4 hónap után korai az ott alvás, vár még 3-4 hónapot szerintem, ha már volt sexuális kapcsolatod akkor nem azt mondom hogy ne sexeljetek még 3-4 hónapig, csak hanyagoljátok még az együttalvást, hiszen nem tudhatod mien ember hiába ismered 3 éve. Ha anyud bele egyezne abba hogy nálatok alhason az oké. Hissz semmi olyat nem tudna tenni veled amiből baj lehet.

Próbálkoz anyudéknál, ha meg nem megy szerintem még várj.

2013. júl. 13. 11:26
 22/24 anonim ***** válasza:
91%

Én is 17 voltam mikor elöszor eggyütt aludhattunk úgy hogy anyám is tudott róla de mi màr 1 éve voltunk eggyütt és anyám is szerette az azóta már férjemet:)

Az anyàd helyében megengedném,de ha nem szereti a sràcot föleg hogy még nem is talàlkoztak hát nem hiszem hogy belemegy.

2013. júl. 13. 20:29
 23/24 anonim ***** válasza:
83%

1. 17 éves vagy nemsoká felnőtt...

2. ha nem engedik meg a szülők akkor meg egy parkban, egy délután vagy valahol fog megtörténni a dolog.

2013. júl. 17. 19:49
 24/24 anonim válasza:
100%
Anyuka vagyok, 14 éves a lányom. El tudnám fogadni ha 17 évesen ezzel állna majd elõ. De mondjuk elvinném nõgyógyászhoz elõtte. De ha nem bírom a fiút akkor biztosan nehezebb a beleegyezés is... De ha látom hogy mindkét oldalról komoly a kapcsolat, szeretik egymást, akkor nem ellenezném az együtt alvást - de mondjuk inkább nálunk szeretném mint a fiúnál :)
2013. júl. 24. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!