Anyák! Engednétek, hogy a lányotok a barátjánál aludjon 17 évesen,4 hónap járás után?
Én azt mondom hogy 4 hónap után korai az ott alvás, vár még 3-4 hónapot szerintem, ha már volt sexuális kapcsolatod akkor nem azt mondom hogy ne sexeljetek még 3-4 hónapig, csak hanyagoljátok még az együttalvást, hiszen nem tudhatod mien ember hiába ismered 3 éve. Ha anyud bele egyezne abba hogy nálatok alhason az oké. Hissz semmi olyat nem tudna tenni veled amiből baj lehet.
Próbálkoz anyudéknál, ha meg nem megy szerintem még várj.
Én is 17 voltam mikor elöszor eggyütt aludhattunk úgy hogy anyám is tudott róla de mi màr 1 éve voltunk eggyütt és anyám is szerette az azóta már férjemet:)
Az anyàd helyében megengedném,de ha nem szereti a sràcot föleg hogy még nem is talàlkoztak hát nem hiszem hogy belemegy.
1. 17 éves vagy nemsoká felnőtt...
2. ha nem engedik meg a szülők akkor meg egy parkban, egy délután vagy valahol fog megtörténni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!