Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyák! Engednétek, hogy a...

Anyák! Engednétek, hogy a lányotok a barátjánál aludjon 17 évesen,4 hónap járás után?

Figyelt kérdés
Anyukám csak a meséléseimből ismeri a srácot, mert nem hajlandó arra, hogy beszélgessen vele. Utálja őt, és elutasító vele, de én szeretnék ottaludni nála, és talán 4 hónap már elegendő ahhoz, hogy ezt megengedje. Vagy még nem?
2013. júl. 10. 14:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Most néztem, hogy te írtad ki, hogy szakközépes a barátod, nos akkor még a beszélgetés közben annyit tennék hozzá, hogy az ész, modor, jó kereset nem a diplomák számán múlik sokszor, sőt egy lelkiismeretesen dolgozó szakember, akinek még némi esze is van, jobban kereshet mint egy diplomás büfé szakon végzett ember.
2013. júl. 10. 18:43
 12/24 anonim ***** válasza:
84%

Én a helyedben leszarnám amit anyukád mond. Ha így viselkedik, semmi köze hozzá. Nemsokára úgyis nagykorú leszel...

Ha biztos vagy benne, hogy később nem bánod meg, és szereted a srácot, akkor nehogymár az elutasító begyepesedett anyád mondja meg, hogy nála "aludhatsz" -e.

Igaz, én fiú vagyok, de el se mondtam anyámnak, hogy elvesztettem a szüzességem. 17 körül lehettem, mikor egyszer viccelődve megkérdezte, megvolt -e már. Azt válaszoltam, már rég, és ennyivel el lett intézve. Ennyire szerintem nem kéne beleszólnia az életedbe.

Sajnálom, ha keményem fogalmaztam... Tudod, én is csak a meséléseidből tudok ítélni, mint anyukád! :)

19/f

2013. júl. 10. 20:21
 13/24 anonim ***** válasza:
19%

Persze drága utolsó, csak ha Te teherbe ejtesz néhány lányt a kalandjaid során, akkor valószínűleg a lány meg az anyja/családja viszi majd el a "balhét", nem Te.

Sajnálatos dolog amúgy, hogy a nemi érés biológiailag egyre előrébb tolódik, de a lelki/szellemi érés meg egyre későbbre, és a köztes rést valahogy ki kell tölteni a fiataloknak, ami nem mondom hogy könnyű, e 17 évesen akkor is más dolgokkal kellene még foglalkozni szerintem...

2013. júl. 10. 21:53
 14/24 A kérdező kommentje:
Jajj ugyanmár, most jöttök azzal, hogy éretlen vagyok... jó, hadd halljam! Nem 4 hónapja ismerem a srácot, és amúgy félek a terhességtől, oda fogok figyelni, nem értem mit kell ennyire ellenezni, nem 13 éves kislány vagyok, hogy akkora probléma legyen ez a dolog...
2013. júl. 10. 21:57
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

#13 Feltételezem, van annyi eszük 17 évesen, hogy védekeznek, nem csak "tegyük össze amink van". Én fiatalabb voltam mikor elvesztettem, és volt annyi eszem, hogy odafigyeltem erre, akkor szerintem nekik is lesz.

Most a személyeskedést hagyjuk, te nem ismersz engem, én pedig nem ismerlek téged, de abban biztos lehetsz, hogy ilyen helyzetben nem hagynám magára a lányt.

19/f

2013. júl. 10. 22:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én lassan 17 vagyok, 15 múltam, amikor összejöttem a 21 éves barátommal. Anyukámnak meséltem róla, 3 hónap után hazahoztam, és amikor meglátta nem volt neki szimpatikus, megutálta, hallani sem akart róla. De beletörődött, szilveszterkor (9,5hónapja voltunk együtt) megengedte, hogy nála aludjak, azóta kb havonta 1-2 alkalommal alhatunk együtt.

Szerintem te is foglalkozz a barátoddal, néha vidd haza (ha már ott van, úgysem zavarja ek anyud). Idővel hátha rendbe jön! Sok sikert! :)

2013. júl. 11. 22:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg komoly amit érzel, kár sietni. Fiús mamaként én nyomulósnak tartanám azt a lányt, aki 4 hó járás után nálunk akarna aludni. Azt az anyukát pedig aki még meg is engedi, felelőtlennek.

Persze ha "csak" szexelni akartok én nem vagyok semmi jónak elrontója, rajta! De akkor tudd, 4 hó után nem nevelnék unokát: márpedig 100%-os védekezés nincs még.

2013. júl. 12. 06:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Úristen, 100%-os védekezés nincs még, hát akkor soha ne szexeljünk :DDDD
2013. júl. 12. 14:13
 19/24 anonim ***** válasza:
14%
Nem soha, de 17 évesen semmi szükség rá...
2013. júl. 12. 17:53
 20/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt nem a te dolgod eldönteni :)
2013. júl. 13. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!