Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 13 éves lányoto...

Elengednétek a 13 éves lányotokat idősebb barátnőjével városba busszal?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy a 13 éves lányotokat beengednétek busszal a városba pl. moziba a 16 éves unokatesójával vagy barátnőjével, aki mindennap megteszi ezt az utat? A tőlünk lévő város 15-20 kilométerre van, kb. 35 perc buszozás.

Természetesen nappal.

Igen, a gyerek vagyok, és kíváncsi vagyok, hogy a többi gyereket elengedik-e a szüleik vagy nem.

2013. júl. 9. 21:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

15 évesen mehettem el először egy 25 kmre lévő városba a velem egykorú barátnőmmel.Ez a város kevésbé veszélytelen,mint más városok.Mégis itt vagyok,túléltem,el sem tűntem,hála istennek.Szerintem el lehet engedni egy 13 évest egy 16 évessel!

17/L

2013. júl. 10. 01:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Én ennyi idősen már egyedül is mehettem ugyanekkora távolságra lévő nagyvárosba. Iskolába is oda jártam/járok és rengeteget vagyok ott a barátaim miatt is. Szerintem az lenne a durva ha nem engednének el. 16/L
2013. júl. 10. 13:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Régebben nem engedtek, mert nem odajárok iskolába, meg általában kocsival megyünk, de nem mindig tudnak elvinni, szóval most már megengedik a buszozást. :-) Meg gimibe is abba a városba fogok járni.
2013. júl. 10. 13:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem simán el engedhetnek egyedül és a 16 éves unokatesóddal is. 13 évesen én a 17 éves unokatesómmal 350 km vonatoztunk ketten és mind a ketten megérkeztünk. Nagyon jól szórakoztunk. 15 évesen pedig egyedül repültem Londonba apukámhoz. Mivel anyukám nevelt mindig a barátnői azt mondták, hogy mer egyedül el engedni ilyen utakra. Anya mindig azt mondta, hogy nem burokba nevel.
2013. júl. 10. 16:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Én legelőször 12 évesen mentem busszal egy 9 km-nyire lévő városba busszal, egy osztálytársammal, annak a 16 éves nővérével, és barátnőjével. :)
2013. júl. 10. 23:35
 16/17 anonim ***** válasza:
alap :)
2013. júl. 28. 17:53
 17/17 anonim ***** válasza:
el hát 14 éves vagyok de már vagy százszór mentünk haverjaimmal camponába egyedül is haverjaimmal hárman mentünk elmentünk mozizni 13 évesen hazaértem kb 22:00-ra mert nem jött busz ugyhogy érdtől a stop shop-tol tárnokig a vasutállomásig sétáltam xDDD és ku*va sötétben egyedül és nem lett bajom persze a lányokkal más a helyzet de ugy hogy elkisérnek biztos elengednélek még egyedül is csak akkor max jobban aggodnék :DDDD
2013. nov. 27. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!