Milyen bikinit vegyek a 12 éves lányomnak?
A Kislányom 12 éves,és a szülinapjára egy új bikinit is kapna. Én ezekben annyira nem vagyok képben,valaki tudna nekem segíteni,hogy idén mi a 'divat'?
Bármilyen link is jó,hogy milyen a fazonja,mintája stb.
Gyerekkorunkban a barátnőmnek is nagyon pici (vagy inkább semmi) melle (nem)volt, és az anyukája varrt neki egy olyan fazont mint amit a 6. válaszoló linkelt, és a melltartó felső vonalára varrt egy ilyen kis fodrot, ami nagyon jól eltakarta, hogy mi van(nincs) alatta.
Esetleg még erősítésnek van olyan ugyanebből a fazonból, ahol középről indul ki egy ilyen nyakba köthető vékony spagetti pánt, és akkor még valószínűleg rajta is marad, bár a barátnőmről anélkül sem esett le.
Szóval egy ilyen fazon sem teljesen reménytelen szerintem.
Áh, pont ilyen volt, mint a 7. válaszoló linkjében, csak picit nagyobb fodorral és nem merevített :)!
(13. voltam)
Én ilyesmit vennék neki: [link] vagy: [link] még kalocsi mintás is van az Ázsia centerben: [link]
Egyébként pl a Kőbányai piacon jókat lehet találni.Szerintem olyat keressetek ami csatos,nem kötös mert ő még ugrál,szórakozik a vízben s ebben a korban lehet ciki ha lejön a felső. Én tavaly a tescoban találtam isteni szépet s jó mert külön lehet összeválogatni alsót felsőt. Én tankiniset vagy bugyi és kisgatyásat vennék..
Utolsó vagyok:
Elég csak egyszer megnyitni, a lenti háromra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!