Nektek volt már ilyenetek?
' Csak nem nevelte meg az édesgyerekét! '
Hát hallod.. azok alapján amit irsz inkább TÉGED NEM NEVELT MEG AZ NYUKÁD! Én 16 éves lány létemre eléggé elszégyelném magam ha annyit ittam volna hogy 2 hétig bajom legyen tőle.. meg amúgy is 1-2 pohár az még el megy, de az se 15 évesen.. ez a mai fiatalság! :D Tisztelet a kivételnek, és szerencsére nem kerültem ilyen baráti kötbe soha. Nem fogom osztani az észt, de okosabban tennéd ha nem követnéd a mai idióták példáját.. és még büszke is vagy magadra hogy ennyit ittál.. húha, és nem is egyszer! Hát gratula! Na most majd lehet lepontozni, de attól még igazam lesz.!! :) Azért privátba irhatnál, szivesen megkérdeznék tőled pár dolgot.( nem cseszegetni akarlak csak kiváncsi lennék rájuk. )
Úristen, nem volt.:D
Max olyan, hogy megundorodtam egy piától. Pl tequilától mostanában hánytam párszor, úgyhogy most már inkább kerülöm, legalábbis egy ideig. De vodkától is volt már ilyen szakaszom (azóta megint iszom), meg még 1-2 piától.
De olyan, hogy 2 héten keresztül rosszul legyek egy ivászattól, soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!