Miért szerinted mikor kéne bulizgatni, ha nem fiatalon, nyáron? Akit ennyire fognak azzal általában három dolog történhet. Vagy egyetemistaként szippantja magába az éjszakai élet, a hirtelen jött szabadság miatt és elhanyagolja a tanulmányait. Esetleg ki fog szökni még most 15 évesen. Vagy ami a legrosszabb felnőttként a családja mellől fog eljárkálni...
2013. júl. 2. 19:01
22/31 anonim válasza:
nem 15 évesen kell bulizni,17-18 évesen majd érettségi után,főiskolásként,egyetemistaként,meg van a véleményem arról a szülőről is akinek elszökik a 15 éves gyereke bulizni...
2013. júl. 2. 19:03
23/31 anonim válasza:
Miért? Szerintem a szülők tudta nélkül is simán kiszökik, mikor azok már rég alszanak és nem veszik észre ha nyílik az ajtó. Persze ha néha elengednék, nem történne ilyesmi.
2013. júl. 2. 19:07
24/31 anonim válasza:
Szerintem ez azért nevelés kérdése,eszembe nem jutott 15 évesen bulizgatni,nyilván barátnőkkel pizsipartyztunk vagy szülinapi bulikban voltam vagy osztálybuliban vagy olyan barátnős bulin ahol nem volt alkohol de több fiú lány is volt és a szülők is otthon voltak néha ránk néztek,na de kocsma,meg fesztivál,meg diszkó meg alkohol az nem és nem is vágytunk rá
2013. júl. 2. 19:10
25/31 anonim válasza:
Jaj egy 15 éves ne szökjön ki sehova. Néha annyira megdöbbent ez az oldal. Nevelni is kellene a gyereket nem csak ráhagyni mindent és esze ágába sem lesz kiszökni 15 éves.
2013. júl. 2. 19:10
26/31 anonim válasza:
Nem húsz évvel ezelőtt vagyunk, ma már 13 évesen járnak bulizni egyesek. Na az még nekem is sok, de én 9-edikes koromban már bulizhattam és szerencsére nekem sem jutott eszembe kiszökni, mivel normális anyukám van, aki nem burokban nevelt. Ha valakit gimnazistaként nem engednek sehová, az előbb-utóbb kiszorul a társaságból és egyedül marad. Aztán jön a depresszió meg a folyamatos unalom.
Sokan érvelnek azzal, hogy így legalább nem fog elk*rv*lni, mintha ez egyenes következménye lenne a bulizásnak. 15 éves korom óta elengednek bármeddig. Nem lettem se k* rva, se r* banc. Nem szokásom sokat inni, 18 éves korom előtt maximum egy üveg sört, vagy egy koktélt ittam. Nem hanyagoltam el se a tanulmányaimat, sem az otthoni teendőket. Ezzel rengetegen vannak még így.
2013. júl. 2. 19:26
27/31 anonim válasza:
23 éves vagyok,szóval nem kell jönni a dumával,hogy 20 évvel ezelőtt,jól nevelt gyerek nem akar bulizgatni 13-15 évesen pláne nem kiszökni
2013. júl. 2. 19:27
28/31 anonim válasza:
Nem 20 évvel ezelőttről beszélünk, én csak 10 évvel ezelőtt voltam 15 éves de akkor sem volt ilyen.
A legócskább ribik voltak kint éjszakákig. 15 éves gyerek még maradjon otthon, mert még GYEREK.
2013. júl. 2. 19:29
29/31 anonim válasza:
Jól van én most végeztem a gimit, a tesóm most kezdi én látom, hogy most, hogy szokás.
2013. júl. 2. 19:41
30/31 anonim válasza:
Szerintem nem az volt a kérdés, hogy mehet e bulizni a 16 éves lány, hanem este meddig lehet biztonságban egyedül.
Bizony nem csak nyári, hanem minden este kellene az ilyen fiatal lány mellé kíséret. Barát ismerős és ha nem tartja cikinek, hát a szülő. Az utcán nincs biztonságban az ilyen fiatal lány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!