Hogy szerezhetnék új barátokat?
Helló!
17 éves lány vagyok. Nem vagyok ronda, de elég visszahúzódó vagyok. Van összesen 4 barátnőm, akikkel tudnék találkozni, de nagyon elfoglaltak. Én egész nyáron unatkozom, és szeretnék eljárni mindenfele, biciklizni, kirándulgatni, ilyenek, vagy csak a fővárosban lógni. Olyan jó lenne egy baráti társaság, de hogy szerezhetnék? :(
17L
Kár, hogy pesti vagy.. én is ugyanebben a helyzetben vagyok. :)
17/L
Én is ilyen vagyok. Egy csomó embert ismerek, és nem vagyok népszerűtlen az osztályban sem, van 2 legjobb barátnőm, de ez a nyár valahogy szörnyű! mindenki elutazott, a legjobb barátnőmet nem látom augusztus közepéig, a többiek mind ilyen-olyan táborokban vannak... nagyon unatkozom és egyedül vagyok.. legszívesebben minden este buliznék és ha van alkalom, mindig megyek, de most nincs.. és lennének régi ismerőseim, akikkel akarnék találkozni, de mindig én írtam nekik, és ezt meguntam, ha hiányzom nekik, ők is írhatnának, nem? így el is ment a kedvem.. én is akarok egy nagyon jó összetartó baráti társaságot, de valahogy nem jött össze. persze az osztályban van egy lányos társaság ahol vagyunk nyolcan, de ott is mindigén szervezek programokat és nem valami összetartó...
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!