Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy fakadhat így ki egy...

Hogy fakadhat így ki egy taknyos 14 éves?

Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz.. Felháborítónak találom ahogy ez a kis taknyos osztja az észt. Igenis igaza van a kommentelők többségének.
2013. jún. 27. 13:14
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
91%

Mert kamasz, azt hiszi, hogy csak neki lehet igaza, másnak nem.

De ezért teljesen felesleges új témát nyitni, hisz itt is folytatódna az egész, ami ott megy. Minek?

2013. jún. 27. 13:18
 2/38 anonim ***** válasza:
94%
Csak itt sztárolja magát.
2013. jún. 27. 13:23
 3/38 A kérdező kommentje:
Nevetséges!!!!
2013. jún. 27. 13:26
 4/38 anonim ***** válasza:
80%
Hogy? Mert így van nevelve! Ezt hajtom már mióta,hogy azzal van a gond,hogy sok minden meg van a mai fiataloknak engedve.És csodálkozunk hol tart a világ? Hogy 13 évesen aktív nemi életet élnek? 10-12 éves kisfiúnak ott lóg a szájába a cigi?! :O 10 éves a lányom.De én nem engedem el 14 évesen bulizni,és pálinkázni,mint ahogy ez a lány teszi..és még sokan mások! Gratulálok a kedves szülőknek!Az én gyerekem pont ezért lesz kifikázva,lenézve,agyon gyalázva,és apácának lekiabálva,mert nem fogom ennyire elengedni a kisasszonyt,ha tetszik majd, ha nem.Remélem megérti majd,úgy neveljük,hogy megértse,és könnyebb dolgunk legyen,ha jön a dackorszak,és a lázadás.De mélységesen felháborít egyes szülők és kislányok,és kisfiúk hozzáállása az élethez. :/ A kisfiam 2 éves.Akkor az Ő korosztálya már 9 évesen jár majd bulizni? Mi lesz velünk így emberek????!!! :O
2013. jún. 27. 13:36
 5/38 anonim ***** válasza:
93%
Mindkét kategóriával ugyanaz a probléma, egyszerűen nem tudják, hogy mit kezdjenek maguktól. Ami sajna leginkább nem is az ő hibájuk, hanem a szüleiké. Nem bánom, ha néha kimozdul egy 14-15 éves, sőt, tegye, de hogy heti mindennap, na az azért sok, és hogy anyuék pénztárcáján, még ha megteheti is. Esetleg dolgozhatnának, olvashatnának, besegíthetnének a házimunkában, kisebb tesók nevelésében, szervezhetne a család közös programokat. Éjszakáig nem engednék kimozdulni egy ennyi időst, talán 10-11-ig. Ahh, remélem, nem ilyen lesz a gyerekem....
2013. jún. 27. 13:43
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas, a szülei meg felelőtlenek
2013. jún. 27. 13:55
 7/38 anonim ***** válasza:
72%

Már bocsánat, de szerintem ez a lány egyáltalán nem gázos. Az a furcsa, hogy ennyire lehordják minden szarnak.

Már nem azért, de legalább 14 évesen tud normálisan fogalmazni meg viszonylag helyesen írni. Miért olyan nagy baj, ha elmegy "bulizni"? Talán pont azért engedik el, mert a szülei tudják, hogy megbízhatnak benne és nem csinál hülyeséget.

Engem is elengedtek 14 évesen. És a buli nem azt jelentette, hogy elmentünk diszkóba, leittuk magunkat a sárga földig és végigdugattuk magunkat a fél szórakozóhellyel.

Csak beültünk vmi normálisabb helyre, beszélgettünk, nevetgéltünk, ha olyan volt a hely, akkor táncoltunk, kareokeztunk. Abban sincs semmi rossz, ha áthívja a barátnőit házubuliba vagy sütögetni. Szerintem ezek teljesen normális és elfogadható programok.

Engem több napos fesztiválra is elengedtek anno, és nem azért, mert a szüleim magasról szarnak a fejemre, hanem azért, mert tudták, hogy bízhatnak bennem, nem csinálok hülyeséget.

És láss csodát, értelmes ember lett belőlem. Orvosi egyetemre járok, jól tanulok, nem dugott végig a fél város, nem volt abortuszom stb.

2013. jún. 27. 14:48
 8/38 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó vagyok.

Azt még azért hozzáeszem, hogy sokszor a szülők több kárt tesznek ezzel a baromi nagy féltéssel meg eltiltással, mintha néha elengednék a gyereket KULTURÁLTAN szórakozni.

Volt olyan évfolyamtársam, akit soha nem engedtek sehová. Meg is lett az eredménye. Mikor elkerült egyetemre másik városba, akkor többet bulizott, mint amennyit tanult, végigment rajta az egész évfolyam, és persze le is bukott. Pedig egyáltalán nem volt hülye lány, csak hát ha már előtte nem tudta megtenni, ki akarta élni magát.

Anyám is mesélte anno, hogy mikor fiatal volt, az egyik lányt úgy engedték csak el diszkóba, ha az anyja ment vele. És amíg az anyja bent iszogatott a pultnál, a kislányt megkettyintették a kocsiban.

Nem kell túlzásba vinni a féltést sem. Ha a gyerek megérdemli, akkor igen is hagy menjen el néha szórakozni. Úgy sem lehet mindentől megvédeni...

2013. jún. 27. 14:52
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, nem az verte ki a biztosítékot az embereknél, hogy "buliznak" meg sütögetnek, hanem h milyen nagy arca van. 14 évesen a szülei pénzéből majdnem minden este szórakozik, meg pálinkáznak. 16 17 évesen még csak csak, de 14 évesről beszélünk! Emellett szinte hül.yének nézi azokat a 16-17 éveseket, akik nem azt csinálják mint ő. Más dolgába beleüti a fennhordott orrát, de ha neki szólnak be, hogy talán nem jól látja a dolgokat, akkor már rögtön senkinek semmi köze az ő dolgaihoz. Picit ellentmondásos nem?
2013. jún. 27. 14:56
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

az mióta érdemel külön dicséretet, h. 14 évesen tud helyesen írni? ??

tegnap én is belefolytam egy kamasz fiú kérdésébe. .. szerinte nem tilthatja meg a szülő a gyereknek, h. elmenjen itthonról, mert felesleges, ha akar elmegy. no meg pofon!? meg ne kérje tenni a szülő, mert jobb esetben!!! CSAK visszakapja. ..

nem tudom hova megy ez a világ!?

2013. jún. 27. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!