Babátok ad ki ilyesztő szinte fuldokló hangokat ha taknyos?
Figyelt kérdés
Nagyon taknyos a kicsim és ma olyan furcsa hangokat hallatott amitől már megijedtünk.Ma voltunk vele orvosnál és orrcsepp ,sinecod amit kapott . 11 hetes .2013. márc. 19. 19:53
2/7 A kérdező kommentje:
Igen persze.sinupret nem sinecod bocsi . Most éppen rajtam pihen a vállamon és csak kicsit szörcsög .
2013. márc. 19. 20:02
3/7 anonim válasza:
ok meg orrlegzok, nem vesznek a szajukon levegot, ezert kepesek szinte fuldokolni, szivas utan cseppencs nasivint, hogy kiduguljon az orra. Doki elmagyarazta a helyes szivasi technikat?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem :/
Bár negyedik gyermekem ,de eddig egyik doki sem magyarázott ilyesmiről sosem .
Akkor értem miért ilyen ilyesztő ,de remélem csak ilyesztő ...
2013. márc. 19. 21:42
5/7 anonim válasza:
na akkor: eloszor sos vizet kell vagy cseppenteni vagy fujatni az orraba, ez kortol fuggo, aztan varsz vele ugy 5 percet, addig feloldodik a valadek, aztan szivatod, egyik orrlyukat befogod masikat szivod es forditva, aztan ha meg ugy erzed maradt benne, megint mehet a sos csepp vagy spray, varas 5 perc es ujra szivas, a vegen mehet a nasivin, ez fugg attol, hogy be van e dugulva az orra, ill. hogy mikor kapott utoljara, mert ezt csak napi 3-szor lehet, jo azert neha tobbszor is kell, de orrotszivni neha meg ennel is gyakrabban. En ha nem cseppentek nasivint akkor sos cseppet kap, mert ez is gyogyit, tisztit.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,igy csináltam és hál istennek hamar helyre jött . :)
2013. márc. 30. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!