Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hogy bírtok a kamasz...

Ti hogy bírtok a kamasz gyerekeitekkel? Nekem van egy 20 meg egy 17 éves lányom, konkrétan megbolondulok már tőlük. Valaki nyugtasson már meg, hogy nem csak az enyéim ilyenek és hogy más is agyvérzés-határon van.

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 10:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó tanàcs nekem is elkellene, nekem a hugom csinàlja ugyanezt. 16 éves(most lesz 17) de komolyan a szobàja olyan mintha bomba robbant volna! a szàja termèszetesen nagy. Ha menni akar vhova akkor "ő màr felelőssègteljes", de ha èn kèrek vmit akkor elmegy a füle mellett!! Flegma!!

Nem tudom hogy mit kène tenni. Amugy azèrt èl velünk mert babàm lesz ès nekünk mèg mindig nagyobb a lakàs! de màr teljesen kikèszít!(ès nem akarom hogy a fiam ezt pèldànak làssa)!!

Kèrdező, bocsi hogy ide irtam a panaszom de legalàbb àtèrzem hogy min mèsz keresztül!

2013. jún. 26. 12:15
 12/22 A kérdező kommentje:
semmi gond, ne haragudj, kicsit örülök, hogy nem csak az én gyerekeim ilyenek... :)
2013. jún. 26. 12:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

megnyugtatásképp, én ugyan ilyen voltam kamasznak. trehány. anyu nem alkalmazott túl jó pszichológiát,mindent megcsinált helyettem, persze iszonyat üvöltés közepette. ha hagyott volna a "mocskomban",biztos h megcsináltam volna.

szerencsére kinőttem, gyorsan fel kellett nőnöm, így megtudtam hol lakik a magyarok istene :)

2013. jún. 26. 12:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én megpróbálnám kellemetlen helyzetbe hozni őket, összebeszélnék valaki jó ismerősömmel, esetleg rokonnal, barátnővel akivel bizalmas kapcsolatban vagy,és áthívnám hozzánk, amikor a gyerekek is otthon vannak, és egész egyszerűen megmutatnám a házat neki... Lehet ha idegen előtt kellemetlen helyzetbe hozod őket rájönnek, hogy talán minimális szinten de rendet kellene tartani. A másik meg, ha nem tesznek rendet nincs pénz (gondolom te finanszírozod a dolgaikat), a volt férjeddel nem tudom milyen a kapcsolatod, de vele is érdemes lenne ezt megbezélni, hogy tőle se kunyeráljanak.

Egyébként meg sajnos pont azzal rontottad el a nevelést, hogy mindent igyekeztél a fenekük alá tenni és ez most így bosszulja meg magát.

2013. jún. 26. 14:30
 15/22 A kérdező kommentje:
Járnak fel hozzánk rendszeresen barátok, ismerősök, de az sem zavarja őket. sajnos az apjukkal nem nagyon lehet ezt megbeszélni, mert ő olyan, mint a lányai. havonta egyszer, ha feltakarít, állandóan hegyekben áll a mosatlan nála stb. Ő azt mondja, h én vagyok a nemnormális, és hogy nem hagyom élni a gyerekeket. pedig ez tényleg nem így van. de főleg lány létükre elkeserítő, hogy a környezetükre ilyen igénytelenek. És sajnos, mivel az apjuk mindig megvédi őket, így, ha vmi nem tetszik nekik, akkor átmennek hozzá egy-két hétre és szinte érzem, hogy halál jól elvannak és jót röhögnek rajtam. Az a baj, hogy az apjuk ilyen, mert így tényleg úgy vannak vele, hogy ott van a nyugis, normális élet, nálam meg a bacogatás... már bocsánat. Kedves utolsó, igen, tudom, hogy mindig mindent megcsináltam helyettük és ezt elrontottam, de azt hittem, hogy ezt értékelni fogják és nem visszaélni vele... :(
2013. jún. 26. 16:17
 16/22 anonim ***** válasza:
45%

Én még csak 15 éves vagyok, de azért ennyire nem züllöttem el. Remélem ezentúl sem fogok.:D

De amúgy az az utazás jól jönne neked, ha a kisebbik lányod betölti a 18-at, mint ahogy az előttem szólók leírták.:) Talán rájönnének a hibáikra.:D

(És bocsi, hogy letegeztelek, remélem nem okoz gondot.:))

2013. jún. 26. 16:18
 17/22 anonim ***** válasza:

Az én felnőtté válásom elég drasztikus volt!

17 éves voltam, amikor anyukám szívinfarktusban meghalt.Itt maradtunk apámmal ketten.Az a kretén, egy hazudozós, kiállhatatlan senkiházi, főzni nem tudó, pénzt elbaszó féle fajta,még most is.Úgy hogy tulajdonképpen egyedül maradtam.

Ugyan ez voltam, mint a te gyerekeid.Simán el voltam mocsokban, elém volt tolva a kaja, mosott ruhám is szinte parancsra volt.Aztán egyik napról a másikra ez megszűnt.

Apám 2 hónappal anyám halála után új nőt talált, akit fél éven belül el is vett, és 1 éven belül egyedül is hagytak.

Talpra kellett állnom..végül is sikerült.Drasztikus volt, az élet hozta így.

Most 25 vagyok, 2 gyerekem van és férjem.Szerintem ha anyukám még élne, akkor még mindig a kis szobámba élnék a mocsokba.

A lényege a történetemnek az, hogy ne nyald kis a feneküket.Ha bulizni akarnak, menjenek dolgozni, ha kaját akarnak főzzék meg.Ha tiszta ruhát akarnak mossák ki.Lassan mind a kettő nagykorú lesz, az egyik már az is.Adsz fedelet a fejük főlé, meg fizeted a számlákat, akár még a kaja alapanyagot is megveszed nekik, de a többit oldják meg.Nem vagy te rabszolga..és ha mennek röhögni?Akkor mi van?Menjenek..ne érdekeljen.

2013. jún. 29. 10:41
 18/22 A kérdező kommentje:
kicsit megijedtem, hogy arra akarsz kilyukadni, hogy haljak meg, akkor majd megváltoznak... :DDD
2013. jún. 29. 14:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Jajj de hogy is!!!Tényleg nem ez a lényege! :) Csak az hogy dobd őket mély vízbe..aztán tanuljanak meg kiúszni a partra, mert egyenlőre te vagy a karúszójuk...
2013. jún. 29. 14:55
 20/22 A kérdező kommentje:
bedobtam őket, erre átvonultak az apjukhoz... most ott vannak egy hete...
2013. jún. 29. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!