Mennyire vagytok maximalisták a gyerekeitekkel szemben?
a szülők szeretik az osztályozást
hiába rettenetesen káros
akár mint a százalékos értékelés
na de mindegy
nem vagyok én köpenyes igazságosztó
13 éves vagyok, de nagyon jó tanuló (nem stréber) és velem is mindig ez történt, amig meg nem elégeltem, és szoltam anyámnak, hogy fejezze be, mert nagyon az idegeimre megy. Mindig hibátlan kellett legyek, amikor egy 9-est kaptam, vagy 9,50-et, kérdezte, hogy mért nem 10 (Romániában élek, 1-10ig vannak a jegyek). Nagyon idegesitett. Amikor egy Jó-t hoztam haza, úgy leszidott, hogy egész nap nem szóltam többet hozá, ráadásul megfenyegetett, hogy ha még egyet hazahozok, megver...
Remélem te nem leszel ilyen a lányoddal, meg kell tanulnod, és neki is, hogy nem lehet mindenki tökéletes, bármennyire is törekszik. De azért ne is engedd el magad, mert aztán olyan lesz a lányod, mint én. Nem tanulok,nem irok mindig házit. De csak jó jegyeket kapok! 10,9 csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!