Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire vagytok maximalisták...

Mennyire vagytok maximalisták a gyerekeitekkel szemben?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy bennem van a hiba, de a 2. osztályos lányomtól elvárom, hogy mindig hibátlan dolgozatot írjon. Elsőben hibátlan is lett minden dolgozat, felelet stb., de most először nem, bár így is 5-ös lett a felmérő. Nekem viszont rosszul esett.
2009. okt. 13. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
és egy apróság! mióta van osztályzás másodikban?
2009. okt. 15. 03:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez csak nálunk van, hogy a gyerekek ne érezzék rosszul magukat. Így jobban megértik, hogy a 90 % és a 100% is 5-ös. A tájékoztatóba is jegyek kerülnek, nem pirospontok. A bizibe természetesen szöveges értékelés kerül, ahogy tavaly is. A tanárnő döntött így és a szülőknek is jobban tetszik ez a megoldás.
2009. okt. 15. 05:39
 13/14 anonim ***** válasza:
25%

a szülők szeretik az osztályozást

hiába rettenetesen káros

akár mint a százalékos értékelés

na de mindegy

nem vagyok én köpenyes igazságosztó

2009. okt. 16. 12:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13 éves vagyok, de nagyon jó tanuló (nem stréber) és velem is mindig ez történt, amig meg nem elégeltem, és szoltam anyámnak, hogy fejezze be, mert nagyon az idegeimre megy. Mindig hibátlan kellett legyek, amikor egy 9-est kaptam, vagy 9,50-et, kérdezte, hogy mért nem 10 (Romániában élek, 1-10ig vannak a jegyek). Nagyon idegesitett. Amikor egy Jó-t hoztam haza, úgy leszidott, hogy egész nap nem szóltam többet hozá, ráadásul megfenyegetett, hogy ha még egyet hazahozok, megver...

Remélem te nem leszel ilyen a lányoddal, meg kell tanulnod, és neki is, hogy nem lehet mindenki tökéletes, bármennyire is törekszik. De azért ne is engedd el magad, mert aztán olyan lesz a lányod, mint én. Nem tanulok,nem irok mindig házit. De csak jó jegyeket kapok! 10,9 csak!

2009. okt. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!