Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor kell hívni a rendőrséget...

Mikor kell hívni a rendőrséget? 14 éves fiam eddig még soha nem maradt ki ennyi ideig.

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem segíteni? Mikor kell hívni a rendőrséget?

14 éves fiam eddig még soha nem maradt ki úgy, hogy akihez állítólag ment, fel sem veszi a telefont?

Kérlek adjatok tanácsot!!!

Ilyenkor a rendőrség mit tesz?

Megköszönném, ha válaszolna valaki!!!

2013. jún. 23. 23:38
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
72%
ha házibuli szerintem bekómált a sok piától, reggelre rendben lesz, ha "utcabál" akkor meg senkit nem szoktak elhagyni a csoportból.
2013. jún. 23. 23:41
 2/33 Nosco ***** válasza:
100%
Lehet már alszanak azért nem veszik fel a telefont. Amúgy 24 óra után számít eltűntnek ha jól tudom.
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mobilja?
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha reggelig nem megy haza, hivhatod őket, én biztos hívnám :(
2013. jún. 23. 23:42
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Kihez ment? Haverhoz? Szüleit csak el tudod érni. Volt megbeszélve a fiaddal időpont? Meddig engedted el?
2013. jún. 23. 23:46
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy ha nem jellemző az eltűnés a gyermekre, akkor azonnal lehet értesíteni a rendőrséget, mert feltételezhető, hogy valami baj történt. Amúgy hova ment és meddig volt elengedve? Legalább is mit mondott?
2013. jún. 23. 23:48
 7/33 A kérdező kommentje:

Őszintén leírom, talán úgy könnyebben átlátható.

Évek óta egyedül nevelem őket.

Volt egy emberke, akivel fiam nagyon szerette volna, ha összejövök. De én valamiért nem akartam. Fiammal összevesztünk, hogy neki kell és elmegy hozzá, mert az emberkét hiába hívta egész nap nem vette fel.

Fiamnak azt mondtam, hogy hívjon fel, ha valami gond volna vagy nem talál haza.

Eddig még semmi hívás. Emberke nem vezi fel, de megírtuk neki, hogy elindult hozzá kb. 18.20.-kor.

Annyira nem jellemző az eltűnés a gyermekemre, hogy abszolút nem barátkozik, nem is nagyon utazik egyedül...

Legszívesebben értesíteném a rendőrséget, de félek, mert bajom van a gyámüggyel is.

Kérlek most ne korholjatok le az őszinteségemért!!!

2013. jún. 24. 00:02
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a helyedben fognám magam és elmennék az "emberke" lakására. Más kérdés, hogy annyira zavaros ez a helyzet, hogy nem tudom mire gondolnék. Ha nem mész (bár nem tudom miért) akkor hívd a rendőrséget és mondd el mi történt.
2013. jún. 24. 00:08
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is mennék az emberkéhez! Otthon is hagynék üzenetet, hogyha közben ő hazaérne, akkor hívjon fel azonnal, mert elindultál utána!!!! Ha nincs ott az embernél és közben nem is ér haza, akkor hívd a rendőrséget!
2013. jún. 24. 00:12
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
hívd a rendőrséget, kiskorút azonnal keresnek
2013. jún. 24. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!