Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 2-3 órával a találkozó előtt...

2-3 órával a találkozó előtt már parasztság szólni valakinek, hogy jönne-e?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor mondta le utolsó pillanatba? Ha igen akkor nem.
2013. jún. 22. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, a 2-3 óra még hagyján. Velem rendszeresen csinálják, hogy 25 perc múlva indulunk mondjuk a strandra, érj ide, és még készülj is el. Szerintem nem egy kedves dolog...
2013. jún. 22. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem rokon csinálta meg h bejelentkezett látogatóba (2 gyereke van, 90km-re laknak így előkészítettem a szobákat is és mindent)megfőztem rengeteg kaját, erre felhívott h mégse jönnek most inkább strandra mennek. Nagyon rosszul esett. És mikor már kigüriztem magam akkor csak odavágta kb akkor mikor már lassan ide kellett volna érniük. Szóval elég gáz! Én biztos nem tenném. Mondjuk ez függ attól is h mi az ok. Ha vmi olyan dolog jön közbe persze meg lehet érteni, de h csak úgy az szemtelenség. Gondolj bele fordítva milyen lenne.
2013. jún. 22. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Mi ha moziba megyünk úgy találjuk ki, hogy 10-15 perc múlva már indulunk is. Persze programtól függ.
2013. jún. 22. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem így nem tűnik annak. De persze helyzettől függ...

Ha kitaláltátok a haverokkal, hogy mondjuk strandra mentek, vagy egy barátoddal találtad ki, és hívnátok még másokat is, akkor szerintem teljesen normális, sőt kedves, hogy gondoltok rá, van-e kedve és ideje eljönni. Viszont nyilván nem szólhattok semmit, ha épp nincs.

De ha ezt a programot egyébként mondjuk hónapok óta tervezitek (mármint egy ilyen jellegű programot), akkor tényleg nem 2-3 órával előtte kell szólni, mert ha nem ér rá, és nélküle mentek, pedig együtt terveztétek, az rosszul fog neki esni.

2013. jún. 22. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem parasztság!

Én szeretem az ilyen spontán találkozókat, programokat.

Ha ráér, és van kedve, úgyis elmegy, ha más programja van, akkor meg nincs mit tenni, úgyis el lesz foglalva mással.

2013. jún. 23. 14:53
 7/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Osztálytársam most hívott hogy mennek inni és h nem megyek-e. Szívesen mentem volna, csak holnap reggel vezetek meg ügyet intézek, így nem tudtam sajnos el menni, de ha előbb szól pár nappal akkor igen.
2013. júl. 7. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!