Csak nálam verte ki a biztosítékot vagy nálatok is?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Most őszintén ilyen van? Én szavakat nem találok!
Te jó ég.. Én gyerek vagyok, 14 éves. De velem ha az anyukám ezt csinálná, én még jobban magamba zuhannék..
''Amikor ő jön oda beszélni akkor elküldöm, mert pl az apájával beszélek vagy valami érdekes megy a TV-ben, igazán megérthetné hogy ne akkor jöjjön oda...''
Na ez az, ami elsősorban, de nem utolsóban kiverte a biztosítékot. Szóval a tv fontosabb mint a lánya, akinek ez a segélykiáltása, hogy vegye már észre az anyja, hogy baj van. Magába van zuhanva a gyerek.. Úr Isten.. nem normális ez a nő..
Amiket írtok h miért lehet kitaláció van értelme. Ha belegondolok akkor valóban vannak furcsaságok. De mint írtam is nem lepődnék meg ha igaz lenne.
Kedves válaszoló aki írta is h nekik van ilyen ismerős. Szörnyű. Nagyon sajnálom őt.
Mondjuk nekünk is húgommal ennyi idősen mindig ez volt a felállás. Mindent mi csináltunk, állandóan ugráltattak és volt h jó pár pofon csattant mert nem mindjárt pattantunk szó nélkül. Azért is buktam ki ezen annyira.
Még ha nem is igazi a kérdés csak kitaláció engem akkor is felkavart.
Sose értettem az ilyen szülőket. Minek kellett nekik gyerek? Csicskásnak? Arra fogadjon fel egy bejárónőt. Még olcsóbban is kijön mint felnevelni egy gyereket. A bejárónővel nem kell társalogni, a lelki problémáival foglalkozni, és kénye-kedve szerint ugráltathatja. NEm????
sztem nem olyan durva, de nagy valszínüséggel kamu.
nálam inkább az verte ki a biztositékot hogy ennyi ember van aki így rágja magát ilyen fäszságokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!