Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak nálam verte ki a biztosít...

Csak nálam verte ki a biztosítékot vagy nálatok is?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Most őszintén ilyen van? Én szavakat nem találok!

2013. jún. 21. 22:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
bár lehet tényleg csak kamu... délelőtt 11kor hogyha annyi munkája van anyucinak, hogy még egy szobát sem tud kitakarítani meg a tv előtt kell punnyadnia a fáradtságtól este akkor nem hinném, hogy 11kor fog kérdést kiírni
2013. jún. 21. 22:20
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet az, hogy én ismerek egy ilyen családot. A kislány 14 éves, egész nap otthon van, pedig az én gyerekem szokták őt telefonon hívni, nem-e lenne kimenni velük sétálgatni, erre-arra, de mindig az a válasz, hogy nem, főznie kell, takarítani, anyukája dolgozik stb. Az anya egyébként egy beképzelt p*csa, műkörme van meg úgy öltözködik mint valami olasz donna, de főzni, takarítani nem tud..
2013. jún. 21. 22:23
 13/24 A kérdező kommentje:
Rmeélem tényleg h vki csak szórakozik. Mert ez borzalmas. El se hiszem már h tényleg van ilyen. Sajnos van ilyen de remélem ez csak vmi unatkozó kis hülye műve.
2013. jún. 21. 22:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a "-.-" hangulatjelből következtetek, hogy fiatal korú, aki kiírta a kérdést
2013. jún. 21. 22:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is eléggé kamunak tűnik. Igaz, csak a kérdést és a kérdező kommentjeit olvastam el, de pont ebből lehet leszűrni, hogy csak szórakozott valaki. Eleve ha igaz lenne, hogy ennyire nem törődik a gyerekével, akkor a kérdést sem tette volna fel, már itt nagy az ellentmondás. Kár ilyenen idegeskedni. Ha meg mégis valóság, akkor súlyos mentális zavarai vannak a kérdezőnek, épeszű ember nem dicsekszik azzal hogy a gyerekével takaríttatja ki a házat, elküldi ha beszélgetni akar mert jó a műsor a TV-ben, stb.
2013. jún. 21. 22:38
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég.. Én gyerek vagyok, 14 éves. De velem ha az anyukám ezt csinálná, én még jobban magamba zuhannék..

''Amikor ő jön oda beszélni akkor elküldöm, mert pl az apájával beszélek vagy valami érdekes megy a TV-ben, igazán megérthetné hogy ne akkor jöjjön oda...''

Na ez az, ami elsősorban, de nem utolsóban kiverte a biztosítékot. Szóval a tv fontosabb mint a lánya, akinek ez a segélykiáltása, hogy vegye már észre az anyja, hogy baj van. Magába van zuhanva a gyerek.. Úr Isten.. nem normális ez a nő..

2013. jún. 21. 22:38
 17/24 A kérdező kommentje:

Amiket írtok h miért lehet kitaláció van értelme. Ha belegondolok akkor valóban vannak furcsaságok. De mint írtam is nem lepődnék meg ha igaz lenne.

Kedves válaszoló aki írta is h nekik van ilyen ismerős. Szörnyű. Nagyon sajnálom őt.

Mondjuk nekünk is húgommal ennyi idősen mindig ez volt a felállás. Mindent mi csináltunk, állandóan ugráltattak és volt h jó pár pofon csattant mert nem mindjárt pattantunk szó nélkül. Azért is buktam ki ezen annyira.

Még ha nem is igazi a kérdés csak kitaláció engem akkor is felkavart.

Sose értettem az ilyen szülőket. Minek kellett nekik gyerek? Csicskásnak? Arra fogadjon fel egy bejárónőt. Még olcsóbban is kijön mint felnevelni egy gyereket. A bejárónővel nem kell társalogni, a lelki problémáival foglalkozni, és kénye-kedve szerint ugráltathatja. NEm????

2013. jún. 21. 23:01
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

sztem nem olyan durva, de nagy valszínüséggel kamu.

nálam inkább az verte ki a biztositékot hogy ennyi ember van aki így rágja magát ilyen fäszságokon.

2013. jún. 21. 23:12
 19/24 anonim ***** válasza:
Igazad van kedved kérdező, a bajárónős meglátásoddal! Maximálisan egyet értek ebben veled!
2013. jún. 21. 23:16
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Hisztis tini kislánby sajnáltatja magát 2 szer is, szerezni kéne pár barátot egy pasit nem előadni a depressziost.
2013. jún. 22. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!