Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nálatok melyik volt az a...

Nálatok melyik volt az a könyv, amelyik kiverte a biztosítékot?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
az 50 árnyalat
2012. okt. 17. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
A Szabó Győző féle "Toxikoma". Egy szót sem olvastam belőle, de már a borítójától is sugárban hánytam!
2012. okt. 17. 15:21
 3/6 chrishu ***** válasza:
Szent Johanna Gimi
2012. okt. 17. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Jó vagy rossz értelemben? A legijesztőbb könyv, amit valaha olvastam, az Stephen Kingtől az Állattemető. Hasonlóképp kiverte a biztosítékot Ellis Amerikai psycho-ja.

Rossz értelemben talán azok verik ki nálam a biztosítékot, amik egyszerűen annyira csöpögnek, hogy vízszerelő sem segíthetne.

2012. okt. 17. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Szentjohannagimi, Twilight.

Az olyanok, amikben a főszereplő teljesen szerencsétlen, szürke ember, aki nem tud mit kezdeni magával a legtöbb helyzetben.

2012. okt. 17. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Dan Brown: A Da Vinci kód

És nem csak rossz értelemben. Azért kicsit durva volt az egyházról alkotott kép, és nagyon hihető. Olyan könyv volt ami arra késztetett hogy utánanézzek. Nem lehetett nem elhinni, pedig ha jobban utánajársz...

2012. okt. 19. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!