Kamaszok, milyen zenét hallgattok?
Műfaj vagy akár konkrét név, példa is jöhet.:D
Kort én nemet is írjatok.
Hm-hm. :)
Green Day, AC/DC, Pink Floyd, Scorpions, Metallica, Ted Nugent, Junkies(ők magyarok. :)), Mötley Crüe, Nirvana, The Zico Chain, Rhapsody, Ensiferum, Tankcsapda.
16/L
rap
mr.missh,mr.busta,essemm,rhino,ak26 meg ilyenek :)
15/L
Na erre nem tudok roviden valaszolni. Inkabb felosztom nyelv szerintre az enekeseket es a zenekarokat.
Akkor itt van egy nehany roman kedvenc enekesem-bamdam:
Voltaj, Vunk, Lala Band, Iris, Cristina Ciobanasu, Andra, Smiley stb. stb.
A magyar kedvenceim a regebbi enekesek es egyuttesek. Egy nehany pelda: Demjen Ferenc, Republik, Piramis, Akos, Koncz Zsuzsa stb.
Angol: One Republik, The Script, Rihanna, Pink Demi Lovato, Imagine Dragons, Bastille, Pitbull es ritkan dubstepet is szoktam hallgatni pl. Skrillextol, Borgoretol vagy Delta Heavy .
Amint lattatok elegge tag a zenei stilusom.
15\L
Altern rock, punk rock, metal és post hardcore, de attól meghallgatom, amit jónak tartok :)
Előadók közül meg 30 Seconds To Mars, My Chemical Romance, Of Mice&Men, Green Day, You me at six, Paramore, Linkin park, Rise against, Skillet, Sleeping with sirens, Fall Out Boy, Suicide Silence, Bring Me The Horizon, Jy Division, The Misfist, Nirvana és KISS.
15/L
Előző vagyok, elírtam pár bandát, nesze neked átolvasás.
*Joy Division, The Misfits :)
Hááát a legeslegkedvencebb együttesem a Green Day nagyon nagy rajongó vagyok :) amiket még szeretek: The Beatles, Nirvana, Oasis, Placebo, AC/DC,The Doors, Ramones, Muse, Maroon 5, Tankcsapda
16/L
röviden kb. olyanokat, amiket a 2. 11. és 17. válaszoló írt. :D
Rock különböző irányzatai - klasszikus, progresszív, hard, punk, pszichedelikus. Kedvenc együtteseim: Beatles, Queen, ABBA, Oasis, Nirvana, de még nagyon sok mindent szeretk ezekben a műfajokban, főleg régebbi zenéket.
14/L
népdaloktól a discoig mindent.. :) épp amilyen hangulatom van.. van ami csak úgy felidéz bennem egy emléket..és egész nap hallgatom.. stb.. (ilyen pl a mai napon Szécsi Páltól a Csak egy tánc volt.. (mostmár sajnos csak volt) barátommal való összeismerkedésünk minden pillanatát leírja.. (:(
aztán szeretem a project-x zenéit is.. szóval úgy mindent a "bzi"-kon kívűl (JB, 1D stb)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!