Kamaszok, lettetek már rosszul iskolai évzárón, évnyitón, ünnepségen vagy ballagáson?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 18:55
11/16 anonim válasza:
Általánosban általában volt hely leülni, de most gimiben évnyitón rosszul lettem. Nem ájultam el, csak elsötétedett minden. Elkísértek a lépcsőhöz és vízzel itattak. Három felsőbbéves fiú jött oda segíteni. Jó ciki volt, ott támogattak arrébb :D Hajlamos vagyok rosszul lenni ha állni kell, mindegy, hogy mennyire jár a levegő vagy hogy milyen meleg van.
12/16 anonim válasza:
Egyszer egy téli napon volt énekkarral fellépésünk és rohadt sokat álltunk és beteg is voltam akkor majdnem összeestem.
Következő két hétben annyira beteg voltam,hogy suliba se tudtam menni... :D
13/16 anonim válasza:
Soha.:D Csak a lábam szokott fájni, mert annyit kell állni.xd
14/16 anonim válasza:
Én minden évben...
Szinte már beépített esemény vagyok...
15/16 anonim válasza:
én az évzárón lettem rosszul. nagyon meleg volt, nekem pdig nagyon alacsony a vérnyomásom.. egy darabig még álltam hulla sápadtan, szédülten, de aztán szóltam ofőmnek és leültetett. aztán végül jobban lettem, de nagyon kellemetlen volt.
16/16 anonim válasza:
áltsuli 3-ban, a néptáncbemutatónk után szinte rögtön. olyan hőség volt, hogy a felnőttek közül is többen rossul érezték magukat, a gyerekekről nem is beszélve :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!