Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon változok normális ez?...

Nagyon változok normális ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nagyon változok és még csak holnapután töltöm be a 11. életévem. azt monndják KAMASZODOM de ilyen korán? 158 cm vagyok 42-43-as lábam van ,kezdek csúnyán beszélni :S ami baj , ellustultam, csak gépezek és (szabadban vagyok a legtöbbet), gondolkodok már hogy milyen erős legyek, és ennek javára súlyzózok, fekvőtámaszozok, és haspréseket végzek. csak minimálisat!! stb.

2013. jún. 17. 16:33
 1/7 A kérdező kommentje:

Jönnek sok-sok pattanások és már most elegem van belőle!! Nagyon kezdek SZŐRÖSÖDNI, csak növök , növök, és növök, januártól mostanáig lefogytam 3 kilót, tollasozok, kézizek, focizni nem szerettek és még sokat sportolok

JA FIÚ VAGYOK

de Kitünő vagyok az iskolában!!!

és tetszik egy lány akinek mindig próbálok hódolgatni, és hát ez is korai nem? már elgondolkodtam milyen lehet csókolózni? korai? ezek az állítólagos "kamaszodás,, jelei

2013. jún. 17. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják úgy hogy koránérő.
2013. jún. 17. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Én igaz,hogy lány vagyok,de én meg 10 évesen voltam 163-164 cm :P Még be se töltöttem a 10.életévet amikor megjött :P és 10 évesen csókolóztam elsőnek :D 13/L
2013. jún. 17. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:
XD ez jó én meg már meg is próbáltam csak a csaj ellökött :S
2013. jún. 17. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Sosem értettem, miért kezelik a kamaszkor kezdetét az emberek nehezen. Hiszen ezek olyan változások amiknek a hatását születésed óta látod. Láttál már szőrös vagy pattanásos embert nem? Fogd fel ezeket a változásokat természetesnek, és ne zavarjanak téged. A "kamaszodsz" kifejezést meg inkább a beszédedre, és a tetteidre fogják mondani. Az igazi változás a mutálásod lesz majd.
2013. jún. 17. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon boldog szülinapot! :)
2013. jún. 18. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, kamaszodsz :)

A mai világban a fiatalok gyorsabban érnek mint régebben... Ne pániolj mert csak rosszabb lesz... ez így természetes ..

2013. jún. 18. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!