Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Apakomplexust lehet gyogyítani?

Apakomplexust lehet gyogyítani?

Figyelt kérdés

A barátnom szerintem súlyos apakomplexusban szenved,halottam hogy az olyanoknál alakul ki akik nincsenek jo kapcsolatban az apjukkal,esetleg apa nélkul nottek fol stb.

Hát a barátnom 15 éves és 38 éves pasija van és ez nem az elso oregebb pasi es nem is a utolso... a korunk beli fiuktol undorodik...pisiseknek,szarosoknak,csucskeknek nevezi oket...ha sztároktrol van pl szo akk 30 év alatt mind kicsi neki ...az apjával nagyon rossz viszonybanvan...bonyolult a helyzet koztunk de a apja szarik rá es így ma a baratnom is a apjára

Ki lehet gyogyitani ebbol?

2013. jún. 16. 01:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a korotokbeli fiúk mellett én is apakomplexusossá válnék...
2013. jún. 16. 09:40
 2/7 anonim válasza:

hát pszichológussal lehetne vagy ha kibékülne az apjával

magától nem fog ebből "kigyógyulni" ha nem ad esélyt a korabelieknek

2013. jún. 16. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő még kamasz, míg a "pasija" egy érett ,felnőtt férfi. Teljesen mások az elvárásaik, a gondolkodásuk és az életvitelük is teljesen különbözik.

Nem egy egészséges kapcsolat, főleg a barátnőd számára.

De ez ellen max. az édesanyja tehetne, de neked mint barátnő inkább csak beszélgetned kéne vele és talán belátásra bírni, hogy azért kezdhetne fiatalabb fiúkkal is. Persze itt nem Ő, a legfőbb hibás a kialakult helyzetért.

Egyébként érdemes pszichológushoz fordulnia, és rengeteg törődést kapnia a családjától. Talán észhez tér.

2013. jún. 16. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Számomra itt nem a lány hozzáállása a gyanús, hanem a "pasijáé". Mit akar egy 38 éves férfi egy 15 éves kamaszlánytól? El kéne vele arról beszélgetned, hogy csak kihasználja.
2013. jún. 17. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, a korombeli fiúk 99,999%-ától én is undorodom. 18 felett nézelődök én is, sok 30-as éveiben járó férfi vonz.( ez nem azt jelenti, hogy bármit is csinálok velük!!) (lehet lepontozni, meg k*rvázni, stb!) Én ott akadtam fent, hogy a 15 éves barátnődnek nem ez az első idősebb "barátja".

Egyébként szerintem ebből "kigyógyítani" nem lehet, majd idővel kevésbé lesz szembetűnő, meg kirívó a korkülönbség. Max. pszichológushoz lehetne elvinni, de nem tudom, mennyit segítene.

16L

2013. jún. 18. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
ez normális :) nyugi <3
2013. jún. 19. 00:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ohh én 17 évesen undorodtam a 30 éves férfiaktól :D nem vok apakomplexusos, most vagyok 23 éves, de 30 évessel max majd akkor jövök össze ha 26 éves leszek :D
2013. jún. 23. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!