Miért csodálkozik az anyám, ha el akarok költözni
koliba?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, nem bírok itthon meglenni. Ma is rossz napja volt a munkahelyén, erre hazaért, és elkezdett velem üvöltözni, hogy azonnal mosogassak el, pedig semmi rosszat nem csináltam, elmosogattam volna üvöltés nélkül is. Állandóan számon kér, mindenért kiabál és veszekszik, a barátomat is utálja, pedig nagyon rendes srác. Egyáltalán nem vagyok problémás, kitűnő tanuló vagyok egy erős suliban, nem iszom, nem cigizem. Nem szoktam bulizni. Mégis így viselkedik. Mondtam neki, hogy koleszba akarok majd menni, mire tisztára megijedt, hogy miért, meg, hogy ő engem úgy szeret, pedig én nem érzem....
a kérdésre nem tudom a választ,de az én anyám is ilyen..MINDIG,mindenért,a LEGKISEBB dologért is üvöltözik.De nem csak velem,mindenkivel...
szóval együtt érzek veled,és kitartást.
2013. jún. 13. 20:15
12/20 anonim válasza:
Biztos a munkahelyén frusztrálja valami és ezt a feszültséget ami felgyülemlik a nap végére benne sajnos rajtad tölti ki.
A kollégium jó megoldás lenne. 18 évesen már én se bírtam otthon, önállóbb akartam lenni. Nem jó mindig "összezárva" az ember szüleivel lenni. Miután kollégista lettem és csak pénteken jártam haza sokat javult a kapcsolatunk is.
A testvéreiddel mi a baj, mért nem akarsz olyan lenni mint ők?
2013. jún. 15. 09:10
13/20 A kérdező kommentje:
Túlságosan korlátok között vannak, nem tudom elmagyaqrázni, és nekik is nagyon rossz a kapcsolatuk a szüleimmel. Meg ők irányítják...
2013. jún. 15. 20:56
14/20 anonim válasza:
nekem is ilyen... sok kávét iszik? ha igen a coffein a felelős szoktasd le róla, az enyém már ginco biloba és ginseng teát iszik és sokkal nyugottabb és energikusabb lesz de ha sima ginsenget iszik akkor abból ugyan az lesz ha nem akarja akkor már csak egy év vagy koli
2013. jún. 16. 10:24
15/20 A kérdező kommentje:
Sok kávét iszik... :(
2013. jún. 16. 12:33
16/20 anonim válasza:
KOLESZ!!!!! Nálunk is hasonló a helyzet, csak nekem húgom van, aki jódolgában azzal szórakozik, hogy ha nem ugrálok úgy, ahogy ö fütyül, minden hülyeséget kitalál rólam, semmilyen titkot nem oszthatok meg vele, mert rögtön rohan anyámhoz, aki meg ordít rám. Gyülölök itthon mindenkit, és el fogok menni koliba. Kitartás, és amilyen hamar tudsz, KÖLTÖZZ EL!!!!
2013. jún. 17. 09:42
17/20 anonim válasza:
nekem nincs apám, de anyámmal hasonló a helyzet, csak én már nem hagyom magam.
19 éves koromra úgy döntöttem, kollégiumban folytatom az életem.
2013. jún. 22. 21:50
18/20 anonim válasza:
én fiú vagyok, kicsit idősebb nálad és ugyanez a helyzet :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!