Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Anyám szerint még nem valo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám szerint még nem valo nekem a randizás pedig én már akarok ismerkedni a lányokkal csak a szüleim nem engedik szerintetek is gáz?

Figyelt kérdés
19éves vagyok tanulok még a szüleim nagyon szigoruak velem még azt se engedik hogy elvigyek egy csaj randizni aki most nagyon megtetszet meg minden de a szüleim nem engedik hogy meg hogy kapcsolatom legyen meg hogy egyátalán csajom legyen mi a teendö erre az esetre én már gondolkoztam azon hogy inkább ott hagyom a sulit és elmegyek dolgozni csak hogy legyen egy normális életem nagyon fognak sajnos a szüleim! NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉRNÉK!!!
2013. febr. 11. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az komoly öcsèm
2013. febr. 11. 14:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva. Mi köze a szüleidnek a magánéletedhez? Hogy tilthatják meg hogy randizz?? Te jó ég.. Ez nagyon nem normális.
2013. febr. 11. 14:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem is értem hogy miért fognak ennyire pedig nincs rá okuk jó tanulo vagyok meg minden talán féltenek mert én vagyok az egy szem gyerekük?
2013. febr. 11. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Akiktől választ vársz, azok egy részének nincs ilyen korú gyereke. Sajnos ma borzasztó állapotok vannak a sulikban. Mindegy ált. v. középről beszélünk. Hogy isznak, cigiznek, hogyan szólnak be a tanároknak. Oké mind a két oldalról van gond. Viszont középsuliba a kölök úgy jön be, hogy iszik, ez baj. Persze, ez nem magyarázza azt, hogy nem engednek Neked semmit. Sajnos valahol értem őket, de ez sem jó. Velük kellene beszélned és dűlőre jutni. Ezt tudom tanácsolni.
2013. febr. 11. 14:59
 5/11 anonim ***** válasza:
19 évesen felnőtt ember vagy ... és innentől nem vágom a problémát ...
2013. febr. 11. 15:00
 6/11 A kérdező kommentje:
3. kommentelö megprobálom amit tanácsoltál
2013. febr. 11. 15:02
 7/11 Noydra ***** válasza:
Édesistenem... Ha ilyen szüleim lennének komolyan elásnám őket...hihetetlen. Mit élveznek abban, hogy megkeserítik életed egyik legjobb részét?! Menj el nyugodtan inni meg csajozni. Talán szobafogságot kapsz érte? Nem hiszem.
2013. febr. 11. 15:23
 8/11 Lyann66 válasza:
Én annak idején hasonló cipőben jártam, mint most te, és én otthagytam a sulit, elköltöztem, elmentem dolgozni, új életet kezdtem. És sajnos ezerszer megbántam, az iskolát igenis be kellett volna fejeznem. Tényleg próbálj beszélni velük, de az iskolát ne hagyd ott, mert azzal az egész életedet elrontod. Én tudom, hidd el.
2013. febr. 11. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Én már 17 éves fiú létemre is elmentem több napra csajhoz, nem értem ezt a szülői hozzáállást. Ha este elmegyek inni, annyit mondok csak, hogy majd jövök, reggel úgyis megtalálnak az ágyban. :-D

Nem szabadna ennyire fogniuk, sürgősen beszélj velük, ne hagyd, hogy elmenjenek a legjobb éveid!

Persze ha randizni mész, ne a legótvarabb khurwával menj. :-D

Ha gondolod, írj privátot, segíthetek, ha szeretnéd!

19/F

2013. febr. 11. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:

tuti azért mert nekik semmi sem jött össze ennyi idősen xD

irigyek lennének a saját fiúkra a kis szemetek

2013. febr. 11. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!