14/f vagyok és 159 cm. Fogok még nőni?
Ez pedig az eletmod es az elerheto magassag kapcsolatarol:
m.hotdog.hu/egeszseg/eletmod/milyen-magas-leszek
8-as!
Én 14 évesen 187 cm voltam, most álltam meg a növésben, 194 cm-esen. Aki már ennyi időssen ilyen pici, az már nem lesz 170-180 cm, ahogyan ezt egyesek állítják!
De én nem szeretnék szegény gyerek önbizalomrombolója lenni... Kedves kérdező! Tudod az emberek 50 éves korukig nőnek, szóval akár 240 cm-es is lehetsz. Ne add fel!
Pedig van olyan fiú, aki még 20 évesen is nő. Azok nőnek 15-16 vagy még később, akiknek még nincsenek teljesen férfias arányaik és egyebük.(a tesztoszteron megdobja, de a gyorsulás után meg is állítja a növekedést) Szóval aki 14 éves, de csupa izom és szőr, meg borotválkozik, az nem fog már nőni.
De akinek fiús az alkata, és még "legénytoll sem pelyhedzik állán" az még akár 10 centinél is többre számíthat a Te korodban.
Nézd én 4 éve is ugyanekkora voltam és most már abszolút szőrös lett a testem, nem hinném hogy nőni fogok már. 17/F 170cm
Pedig a 175-177-et még el akartam volna érni, bár az osztályomban csak 3 ember, de a gimiben elég sokan magasabbak nálam, sőt hetedikesek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!