Milyen lesz az év végi bizonyítványotok fiúk és lányok?
Kérem, hogy leginkább 13-17 évesek válaszoljanak. Írjátok le kérlek, hogy milyen tantárgyból hányasra álltok? Van még kétes jegyetek? Nehéz volt ez az év? Ti mennyire vettétek föl az új kihívásokat, tantárgyakat? Szerintetek nehéz év végén mindenből ötösnek és kitűnőnek lenni? Mi a véleményetek?
Írjatok kérlek kort, nemet, osztályt és az eredményeket tárgyanként!
Köszi: 13/L :)
Magyar: 4
Matek: 4
Angol: 4
Biosz: 5-4
Töri: 5
Fizika: 5
Kémia: 5
Tesi: 5
Föci: 5
Német: 5
Info: 5-4
10. osztályos vagyok és 16/L
19 vagyok, válaszolhatok azért? :D
Matek 4
Irodalom 4
Nyelvtan 4
Rajz 4
Tesi 3 (kit érdekel :D )
Informatika 5
Angol 4 (osztályozó vizsgával 4 éve szerzett jegy :D )
Töri 4
Hardvertechnika 5
Programozás 5
Nincs kétes, egy hónapja le vagyok zárva lassan (érettségi miatt)
Nagyon könnyű év volt ez nekem. Mondjuk a középsuli amúgy se volt nagy kunszt, holott soha nem tanultam egy betűt se, csak matekból, illetve érettségik előtt átnéztem a dolgokat. :D
19/L és 13. osztály (nyelvi előkészítő év miatt 5 évig jártam középsuliba)
fizika:4
irodalom:4
történelem:4
kémia:3
matek:3
német:5
angol:5
föci:5
tesi:5
hittan:5
nyelvtan:5
rajz:5
informatika:5
ének:5
15 éves gimis csaj :)
Kedves kérdező,nyugi! Nekem se mennek a reál tantárgyak! :D
KITÜNŐ!!!! ;D
11/L 5. o. (Ált.isk)
Jó év volt. Kivétel: természet, technika ( dögö.lj meg Ildikó néni :p) hihi
Utolsó, szégyelld magad, hogy ilyet írsz! Bár gondolom van több Ildikó néni, ezért ha látná sem gondolná a te Ildikó nénid, hogy róla van szó, de másnak ilyet nem kívánunk, még akkor sem, ha nagyon utáljuk.
Azt pedig, hogy kitűnő, nem tudom mért kell kiabálva írnod, 5.-ben igazán nem nagy teljesítmény.
F*ck Yeah kitűnő! :D
Bár igaz, hogy épphogy átcsúsztam sok mindenből, és az utolsó héten javítottam ... de lényeg, hogy megvan. Az évben pedig voltak nehezebb hetek, napok és könnyebbek is. Volt amikor egyáltalán nem tanultam, de olyan is, hogy 3 napon keresztül egy dogára.
14/L (7.oszt.)
Szerintem nem nehéz kitünőnek lenni, csak tanulnom is kéne hozzá... trehány vagyok, nincsenek jegyzeteim, nem figyelek, nem tanulok... így csak 4,7re futotta idén. Majd jövőre kicsit komolyabban veszem. :D
10. osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!