Lányok, ti barátkoznátok ilyen lánnyal?
1,Ha tényleg jóban vagytok, akkor próbáld megbeszélni vele ezt a dolgot( habár nem tudom milyen természet, mert van akivel nem lehet megbeszélni, mert beidegesedik, ha megkérdőjelezem azt amit mondott.. mikor nem vagyok benne biztos, hogy igaz)
2, Próbálgass célozgatni a dolgokra... vagy mondjuk kérdezz vissza.. aztán, ha máshogy mondja.. akkor: Hogy is volt ez?
3, viszont, ha arra a palira rámászik aki nekem tetszik és alakulnak a dolgok is akkor tuti, hogy beolvasnék neki.. és leállítanám.. és lehet ekkor már nem érdekelne a barátságunk se
az első kérdésedre válaszolva: én nem barátkoznék vele, irritál áés fáraszt, ha valaki hazudozik nekem, még ha ezzel kompenzál is, ahogy a te barátnőd.
az utolsó kérdésedre: állítsd le. szembesítsd vele, amikor hangoztatja, h rászáll a pasijelöltedre, h ezt a nem túl szimpatikus és nem túl baráti gesztust mégis hogyan gondolja a maga részéről... én magam is kíváncsi lennék, h mit válaszol erre. ettől még lehettek barátok, sőt. jót is tehet a kapcsolatotoknak, mert így érezni fogja, h mi az a határ, ameddig elmehet nálad. csak mert most egy kicsit sokat enged meg veled szemben, mintha direkt palira venne néha
Egy idő után eléggé valószínű hogy én is elhúzódnék tőle. De azért tegyük hozzá, hogy lehet azért nagyzol, mert tudja, hogy ti jobban álltok és megtehetitek, ő meg hiába van képben azzal, hogy te ezt nem hozod föl neki, mégis valamilyen szinten bánthatja a dolog. Ezért talál ki olyan dolgokat amik nem igazak.
Nekem is volt egy ilyen barátnőm. Na most amit tudni kell róla, hogy 19 évesen kikötött a pszichológián, mert az igazat megvallva ő már betegesen sokat hadovált. Minden héten más "pasija" volt, akkor állítólag az első nagy szerelme megerőszakolta (és azt hozzá teszem, hogy alig ismertem 2 napja amikor ezt elmondta nekem, azzal a szöveggel, hogy: Te vagy az első akinek ezt elmondom). Utána ezt követte az, hogy haldoklik a barátja, majd hogy annak volt egy kérése, hogy lássa őt a szalagavatós ruhájában, meg lett egy ágy kettőjüknek véve, amiben bele van vésve a nevük de nem tudják hogyan éljék át ezt az egészet. Na most két hét múlva erről a "haldokló" srácról semmit nem lehetett tudni, mert már megint új pasija volt méghozzá egy 43 éves, aki a pszichológia mellett lakik és van 3 gyermeke, akik az árvaházban vannak, de mivel eljegyezte a "barátnőmet" ezért ő lesz majd az anyjuk.
És szerencsére itt elváltak útjaink, mert ő leérettségizett és elhagyta az iskolát.
Szóval... sokszor eléggé nehézkes őket úgy lerázni, hogy ne bántsuk meg, mert azért mindannyian látjuk hogy valamilyen szinten jó a lelkül még akkor is ha sok a hazugság a szájukban.
17/L
Köszönöm a válaszokat :)
Próbáltam már célozgatni, hogy ez meg az tényle úgy volt-e, meg mondogatom, hogy ilyet nem is lehet, de akárhányszor nem adok neki igazat, addig győzköd, hogy igenis így volt, mindig kimagyarázza magát, nekem meg nincs kedvem nekiállni a nem létező semmin veszekedni. Legközelebb mostmár tényleg visszaszóloo neki valamit, mert lehet, hogy otthon rajtam röhög, hogy én minden hülyeségét beveszek. De ez mire jó neki? Ha én nagy ritkán elmesélem, hogy milyen jót beszélgettem pl egy fiúval, rögtön "nagyobbat" mond, hogy mondjuk igaz nem ismeri a fiút, de a fiú már letaperolta a csajt.
4.
tyű, a mindenit, a lánynak elég élénk volt a fantáziája :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!