Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen oldaltáskát ajánlotok...

Milyen oldaltáskát ajánlotok egy lánynak, aki most lesz nyolcadikos?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 23:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1 évig használtam oldaltáskát, végén már azt éreztem hogy megőrülök tőle, mindig fájt a hátam. Kár hogy nem hallgattam anyura, ő mondta hogy nem lesz jó...

18/F

2013. máj. 31. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Még általánosban volt oldatáskám, de már akkor is fájt tőle a vállam meg a hátam. Gondoltam, hogy idén újra megpróbálom de egy hónap múlva muszáj volt egy hátitáskát vennem, mert annyira kényelmetlen és nem fér bele semmi hacsak nem ilyen hatalmas, az meg azért néz ki hülyén. 16/f
2013. máj. 31. 20:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 14 éves korom óta hordok oldaltáskát,és szerintem azért az sem az ördögtől való. Olyat kerestem, aminek minél vastagabb a pántja, úgy jobban eloszlik a súly,és az is fontos,hogy mindkét válladon egyforma arányban hordd. Tehát egyik nap a jobb válladon, másik nap a balon.. Én a helyedben olyat keresnék ami vastag pántú és fekete színű, mert az mindenhez megy. De amúgy ha a kényelemre hajtasz akkor tény hogy a hátizsák magasan veri az oldaltáskákat.
2013. jún. 1. 04:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Leírhattad volna mingyárt az elején, hogy dagadt vagy. Egy csomó dolog nem néz ki jól egy kövér testalkaton.
2013. jún. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!