Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen az osztályfőnököm?

Miért ilyen az osztályfőnököm?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnököm mindig kiszemel valakit akit szekál.

5.-ben kiszemelt Engem mert nem voltam jó matekból (matek tanár)... Utána 6.-ban másképp teljesítettem így leszállt rólam. Rátért pár osztálytársamra.. És most hétfőn szemceruzával kihúztam a szemem. Meg kedden kilakkoztam a körmöm és ezért piszkál. De az igazgató sem szól értem sem a legszigorúbb tanár sem. Csak Ő!

Meg szünetben (!!) hallgattam zenét és odajött és kirántotta a fülemből a fülhallgatót.

Megint én vagyok a kiszemelt és tök zavar hogy úgy néz rám mint a véres rongyra...

Ma is odajön hogy kiadja a kompetenciámat és így elkezdi nekem mondani: Már 3x szóltam hogy ne húzd ki a szemedet, legközelebb elzavarlak a WC-be és lemosatom veled. Mert úgy nézel ki mint egy "bagoly".

Hogyan mondjam meg neki hogy szálljon le rólam? Vagy mit csináljak? És eggyátalán miért ilyen?

2013. máj. 29. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem meg ez lenne a normális h ezeket a dolgokat ennyi idősen nem használod. Mint pl a smink. Azért általános iskolában nem hiszem h a smink és a körömlakknak kell lennie a legfontosabb dolognak. Tégy eleget a kérésnek és hidd el békén fog hagyni. Ilyen egyszerű. Iskolán kívül meg úgy öltözködsz, sminkelsz ahogy akarsz. Szerintem ennyit megér.
2013. máj. 29. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Fúj de utálom az ilyen embereket.Kérdezd meg tőle hogy miért jó neki ha piszkálhat valakit.Az ilyen ember nem tanárnak való, pláne nem osztályfőnöknek.Szerintem azért csinálja mert ő igy vezeti le a stresszt.
2013. máj. 29. 18:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

De tényleg nem csak ezen a téren rossz. Tanárnak és osztályfőnöknek is az.

Gondolkodtam megkérdem az igazgatót ez mennyire lehetséges (a kontúr)...

Meg vele is megpróbálok beszélni csak annyira öntelt....

2013. máj. 29. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2013. máj. 29. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Ritka egy szemét tanár - legalábbis a leírásod alapján.Mondjuk az,hogy szünetben nem használhatod a telefonodat,egyéb elektronikus kütyüt,az még valamennyire felfogható.Mondjuk ha fülesen zenét hallgatsz,nem tudom,azzal mégis mi a baja,de mindegy.

Amúgy tényleg,hány éves vagy? :)

A szemceruzával és a körömlakkal szerintem semmi gond.Még egy halványabb árnyalatú szemhéjpúder is oké,bár én mindennapokra csak szemcerkát,spirált,esetleg szájfényt,de mindenképpen valami ajakápolót használok.Most úgy őszintén,egy kamasznak miért ne számíthatnának ezek a dolgok?Ilyenkor a többséget már réges-rég érdeklődik az öltözködés,a sminkelés,fiúk után...vagy legalább számít neki a megjelenése.

Szüleid mit szólnak hozzá?Ha nincs más megoldás,szólj nekik,hogy beszéljenek a tanárral,vagy valami.

Amúgy meg fel a fejjel,nemsokára valószínűleg elballagsz és akkor megszabadulsz tőle! :)

2013. máj. 29. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Hasonló helyzetben vagyok. Igaz nyár után nekem már csak egy évem van hátra általánosból de oszt.főnököm megőrjít. Ma jöttünk vissza osztálykirándulásról. Végig cipelt Budapesten (dög meleg volt). Elvisz a Parlamenthez:Nézzétek milyen stílusban épült?, Meg azon az építményen mi van? Tümpanon. Meg rózsa ablak... stb. (rajztanár ezért keveset találkozunk de olyan maradi. Nem tud fegyelmezni és mindig olyan uncsi dolgokat talál ki.
2013. máj. 29. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:

és egyébként lány vagy?

Mert ha fiú vagy, és ilyeneket csinálsz, akkor megértem, hogy kiakad.

Egyszerűen ne sminkelj az óráján.

2013. máj. 30. 17:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok....
2013. máj. 31. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Tanuld a matekot. Ha nem is megy legalább ha akarod akkor nem így áll hozzád.

Azt meg mond meg, hogy mi szüksége van egy általánonsos gyereknek sminkre? Nem kell válaszolnod a válasz:SEMMI.

Nem kell kihúzni a szemed akkor ha zavarja.

11-15 éves gyereknek nincs ilyenre szükgsége.

2013. jún. 1. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!