Miért ilyen az osztályfőnököm?
Az osztályfőnököm mindig kiszemel valakit akit szekál.
5.-ben kiszemelt Engem mert nem voltam jó matekból (matek tanár)... Utána 6.-ban másképp teljesítettem így leszállt rólam. Rátért pár osztálytársamra.. És most hétfőn szemceruzával kihúztam a szemem. Meg kedden kilakkoztam a körmöm és ezért piszkál. De az igazgató sem szól értem sem a legszigorúbb tanár sem. Csak Ő!
Meg szünetben (!!) hallgattam zenét és odajött és kirántotta a fülemből a fülhallgatót.
Megint én vagyok a kiszemelt és tök zavar hogy úgy néz rám mint a véres rongyra...
Ma is odajön hogy kiadja a kompetenciámat és így elkezdi nekem mondani: Már 3x szóltam hogy ne húzd ki a szemedet, legközelebb elzavarlak a WC-be és lemosatom veled. Mert úgy nézel ki mint egy "bagoly".
Hogyan mondjam meg neki hogy szálljon le rólam? Vagy mit csináljak? És eggyátalán miért ilyen?
Köszönöm!
De tényleg nem csak ezen a téren rossz. Tanárnak és osztályfőnöknek is az.
Gondolkodtam megkérdem az igazgatót ez mennyire lehetséges (a kontúr)...
Meg vele is megpróbálok beszélni csak annyira öntelt....
Ritka egy szemét tanár - legalábbis a leírásod alapján.Mondjuk az,hogy szünetben nem használhatod a telefonodat,egyéb elektronikus kütyüt,az még valamennyire felfogható.Mondjuk ha fülesen zenét hallgatsz,nem tudom,azzal mégis mi a baja,de mindegy.
Amúgy tényleg,hány éves vagy? :)
A szemceruzával és a körömlakkal szerintem semmi gond.Még egy halványabb árnyalatú szemhéjpúder is oké,bár én mindennapokra csak szemcerkát,spirált,esetleg szájfényt,de mindenképpen valami ajakápolót használok.Most úgy őszintén,egy kamasznak miért ne számíthatnának ezek a dolgok?Ilyenkor a többséget már réges-rég érdeklődik az öltözködés,a sminkelés,fiúk után...vagy legalább számít neki a megjelenése.
Szüleid mit szólnak hozzá?Ha nincs más megoldás,szólj nekik,hogy beszéljenek a tanárral,vagy valami.
Amúgy meg fel a fejjel,nemsokára valószínűleg elballagsz és akkor megszabadulsz tőle! :)
és egyébként lány vagy?
Mert ha fiú vagy, és ilyeneket csinálsz, akkor megértem, hogy kiakad.
Egyszerűen ne sminkelj az óráján.
Tanuld a matekot. Ha nem is megy legalább ha akarod akkor nem így áll hozzád.
Azt meg mond meg, hogy mi szüksége van egy általánonsos gyereknek sminkre? Nem kell válaszolnod a válasz:SEMMI.
Nem kell kihúzni a szemed akkor ha zavarja.
11-15 éves gyereknek nincs ilyenre szükgsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!