Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Osztályfőnököm állandóan...

Osztályfőnököm állandóan piszkál. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nőgyógyásznál összefutottunk áprilisban, azóta állandóan valamivel piszkál. Előtte se voltam a kedvence, mert sosem nyaltam neki, meg igazából ha lehetett, nem beszéltem vele, mert iszonyat büdös a szájszaga, meg nincs is miről beszélnem vele. Azóta szinte mintha utálna. Kaptam egy beírást, mert kihúztam tussal a szemhéjam és nem akartam lemosni, mert az vízzel nem jött volna le. Ma megint szólt nekem, mert raktam rúzst a számra. Ritkán szoktam a szemceruzánál jobban kisminkelni magam, mert nincs időm reggel. Szóval azt se mondhatja, hogy rendszeresen festem magam, vagy hogy erősen sminkelem magam. Nőgyógyász óta 2-szer festettem ki magam.

Ma délután viszont betelt a pohár. Anyának mindig mondtam, hogy nőgyógyász óta milyen velem az osztfő. Ma fölhívta anyát, anya meg persze azt mondta, amit hallani szeretne az osztfő, mert nem jó, ha rosszban vagyunk vele. Eddig én se mondtam neki semmit, pedig megvan róla a véleményem. Állítólag a nőgyógyásznak ehhez semmi köze, azt mondta a telefonban. Akkor miért piszkál azóta folyamatosan? Nem ártottam neki soha, soha egy rossz szót nem mondtam neki. Annyira fölhúzott... Barátnőm szerint irigy, mert ő mindig csúnya volt és igénytelen (én nem tartom magam szépnek, mielőtt valaki azt hinné!). Gondoltam, holnap megkérdezem, hogy mi a baja velem, de azzal lehet, hogy többet ártanék magamnak és még a továbbtanulásomat is elszúrnám az osztfő miatt.

Miért ilyen velem? Mit tudnék csinálni? 18/L

2013. máj. 9. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem beszélj vele, ha ez sem segít fordulj az igazgatósághoz, nem lehet bajod belőle mivel jogod van nem nála vizsgázni/érettségizni
2013. máj. 9. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg nyugodtan! És kérlek majd írd meg hogy mit mondott! Arra figyelj szerintem hogy próbálj vele tényleg beszélgetni és ne akard kérdőre vonni.
2013. máj. 9. 21:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem mentem oda hozzá beszélgetni. Osztálykiránduláson ő jött oda hozzám, hogy ugye nem haragszom-e rá. Persze azt mondtam, hogy nem.... legalább azóta békén hagyott. Elmondta, hogy ő mennyire szeret engem, meg smink nélkül sokkal szebb vagyok... Na mindegy, nem foglalkozom vele. Csak az is érdekes volt, hogy dogánál ha tanultam, ha nem, mindig 4-est adott.
2013. júl. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!