Gurulok már lassan, evészavarrla küzködöm és senki se segít, nem bírom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok hízva és az egész gyerekkorom ráment/rámegy :( itt vagyok lassan 18 évesen,de minden érzésemet zabálásba folytom. Eszek,ha álmos vagyok eszek ha rosszul érzem magam eszek örömömben eszek bánatomban. Elkezdtem fogyózni le is ment 1-2kg és volt néhány napig pár óra amíg nem folyton a kaja járt a fejemben. Annyira jó érzés volt! Most egyfoytába ezen kattogok mikor ehetek már kakaóscsiga,pizza,tészta,csoki dugdosom az ételt. Megeszem a szotyit héjávaal együtt ha rámjön a zabálás. Most is csillapíthatatlan az étvágyam csak ennék és ennék,mint a Garfield. Mit kezdjek magammal sokat vagyook szomorú,unott,kedvtelen. Orvost nem akarok magamtól szeretnék rájönni.2013. máj. 27. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!