Engem miért nem szeret senki az iskolában?
rátett egy lapáttal, hogy apám közölte hogyha nem a városban tanulok tovább akkor nem támogat
így viszont már nincs sok értelme az életemnek kár eröltetni
igazából...
kb. mindenki ugyanolyan bizonytalan a korosztályotokban.. de komolyan.
Sajnos a legjobb védekezés a támadás... Amíg bántanak valakit, addig elterelik a figyelmet a saját hibáikról, hiányosságaikról, és nagyon próbálkoznak elhitetni magukkal, hogy mekkora királyok... Pedig nagyon hasonlóak a problémáitok.
A hosszan tartó kínzás megváltoztat benned valamit és már sugárzik rólad, hogy e vagy a gyenge, meg a bántható...
Nálunk is volt olyan, akit sokat bántottak. Ketten is. Mindketten iskolán kívüli dologba kezdtek. Az egyik a színészet felé indult el, ott mindenki különc, és nagyon jó barátokra talált. A másik pedig sportolt, ahol annak a bizonyos sportnak a szeretete adta meg a közös hangot. Versenyekre járt, és a sporttársaival barátkozott.
Sok időt töltesz a suliban, de nem az az egész élet.
Gondolom te sem szereted őket. Ne érdekeljen, hogy mit mondanak. Csak azok szavára adj, akik fontosak neked.
Tipikus bűnbak keresés...én visszavágnák.
Mert te Zsuzsi olyan tökéletes agy? Szerintem előbb fésüld ki a fogaidat aztán beszélgethetünk...és te Zoli?Tuti hogy a Te.lehelletedtől döglöttek ki a dinoszauruszok,Zsoltika pedig biztos a.farka hosszát kompenzálja a kondizással....
azért mert te sem szereted őket, és magadat. önértékelés, önbizalom, másképp nem megy.
amúgy meg mi baj van a várossal? jó a városban tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!