EL tudom titkolni?
13 évesen tényleg nagyon fontos a nyelv pc..komolyan:D:D:Dxdd 13 évesen nekem is minden vágyam egy pc volt mondjuk én szúrtam is magamnak de csak a köldökömet..de azóta már nincs ott semmi mert rohadtul begyulladt húú nagyon fájt ki ne próbáld!:D mondjuk a fülemet én szúrtam megamnak..azzal is rendesen megjártam nagyon sokat begyullad..én pc helyett maradtam a fülporc pc-nél most az is elég. De így rájöttem miután megcsináltattam hogy nem kellet volna mert ha felnövök és munkát keresek,valahova lehet hogy e-miatt nem vesznek fel..vagy pl a modelleknek se lehet pc-jük..szóval szerintem várj még felnősz bőven ráérsz én is szeretnék majd pc-t,tetoválás de nem ezek a legfontosabb dolgok..szóval szerintem felejtsd el 18 éves korodig vagy amíg munkát találsz..tudom soknak tűnik:D amúgy ezis csak egy ideig fog kelleni..én így voltam az ajak pc-vel..kb 3 évig hisztiztem anyukáméknak de nem engedték mostmár meg annyira nem is tetszik:D
Szüleid előtt meg végképp ne próbáld meg eltitkolni mert úgyse tudod..ha lebuksz meg nagyon rossz lesz..ne akard hogy anyukád haragudjon rád..én a fülemet tágítottam titokban..mikor megtudta..fú nagyon kiborult..enynire még sose veszekedett velem..kb elsírta magát:S nagyon rosszul éreztem magam :(
15/l
Szerintem rám gondoltál, mert én írtam csak konkrétan, hogy "6.-osok", meg hogy 9.-es vagyok.
Figyelj, attól még, hogy 8.-os vagy, még 2000-ben születtél, én meg '97-ben. Ez neked hol 1 év? :D
Attól még, hogy korábban mentél suliba, nem öregedtél.
Matematikát tanítanak nálatok?
Ne hazudj.
Én nem mondom hogy a tetkó vagy pc miatt r*banc lesz valaki, mert nekem 1 éves korom óta van fülbevalóm, 1 évesen még nem lehettem r.banc :DD
Viszont majd ráérsz ezekre 18 éves korod után, hidd el. Semmiről nem késel le. És ilyeneket NE azért csináltass, mert a Gizinek meg a Julinak is van már.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!