Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem túl gyerekes a fiam?...

Nem túl gyerekes a fiam? (többi lent)

Figyelt kérdés
a fiamról lenne szó aki most 15 éves. van egy 8 évesen kapott plüss kutyája és még mindig azzal alszik. ez nem lenne zavaró de ezzel csúfolják meg hát tényleg 15 évesen plüssel aludni nem nagyon illik. szeretet hiányos lenne? a lányokkal eddig nem nagyon van szerencséje..bár előtte még az élet...és amúgy mi is szeretjük a fiunkat. szerintetek?

2013. máj. 21. 23:20
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%

Hát, én gyerek fejjel írok, szóval azt pontosan nem tudom, hogy mikor fogja kinőni... De szerintem egyáltalán nem gyerekes!

Nekem is van egy kis rózsaszín kendőm, illetve egy plüss malacka... nagyon imádom őket és bár el tudok aludni nélkülük is, sok kicsi kori emlék köt hozzájuk! Nem gond, ha plüssel alszik... Jobb, mintha drogozna meg piálna!

Hagyd egy picit, hátha majd magától elhagyja, kinövi, de egyáltalán nem ciki! Az osztálytársai viszont iszonyatosan éretlenek, ha ezzel piszkálják. Ez olyan, mintha valaki azért piszkálnának, mert éjszaka a feje alatt párna van... Egyáltalán nincs benne semmi szégyellni való, amúgy meg ha a srácot nem zavarja, akkor mindegy! :)))

2013. máj. 22. 20:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérem könyörgöm, valaki magyarázza már el hogy az hogy valaki plüssel alszik, abból hogy következik ki hogy akkor nem drogozik meg iszik? XD
2013. máj. 22. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:
Én is a plüsscicámmal alszom. :D Szerintem nem gyerekes, én pl. csak úgy tudok elaludni, ha szorítok magamhoz valamit.
2013. máj. 22. 21:24
 14/24 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Egyszerűen egy kedvenc kisgyermekkori játék amit az ember nagyon szeret és kötődik hozzá. Egy játék is lehet ilyen fontos. Én néha előveszem azt a plüssmedvét amit 2 évesen kaptam. És néha jó megnézni h úristen de régi de megtartom emléknek , és mert kötődök hozzá :))
2013. máj. 22. 21:48
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is a 6-7 éves koromban kapott plüssbáránnyal alszok, nem érzem cikinek, sok osztálytársam is így tesz még mindig, egyszerűen jó érzés :D

15/L

2013. máj. 22. 21:57
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, már ha nem ragaszkodik hozzá túlzottan és ha esetleg otthon hagyja nem tölti ébren az éjjelt csak azért mert nincs vele.

Ha függ tőle,akkor az csöppet beteges.

Egyébként én egy kispárnával alszok, pont megfelelő méret,hogy magamhoz szorítsam. 18/l

2013. máj. 22. 22:07
 17/24 anonim ***** válasza:
Miért lenne gyerekes? Én is sokáig aludtam úgy, hogy valamit ölelgettem. Hagyd csak.
2013. máj. 23. 05:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Én 19 éves fejjel a kiskoromban kapott plüsskutyámmal alszom, ha épp a párom nincs "kéznél" :)
2013. máj. 23. 12:46
 19/24 anonim ***** válasza:
és honnan tudják a többiek?
2013. máj. 23. 14:44
 20/24 A kérdező kommentje:
a fiam füvezik,iszik,vizipipázik, és striciskedik ezek a dolgok mellett!:(((
2013. máj. 23. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!