Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Milyen anya az, aki...

Szülők! Milyen anya az, aki azért megrugdossa a gyerekét, mert 20 perccel később ért haza a matekkorepról?

Figyelt kérdés
Hazaérve akkora pofon,hogy beesik a lépcső és a fal közé,majd "takarodj",úgy,ahogy vagy,télen,papucsban,pulcsiban,kilökni az udvarra,a hóba és belé rúgni?
2013. máj. 17. 20:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
Mindenki, úgy neveli a gyerekét, ahogy ő jónak látja. Lehet , hogy ez kívülálló számára sokkoló , hogy rugdossa a gyereket, de az anya szemszögéből nézve meg, egy nevelési módszer, még ha barbár is.
2013. máj. 18. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan dolog, az ilyen nem anya.
2013. máj. 18. 12:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Nevelési módszer? Nem néhai pofonokról beszéltem,ami azt mondom,hogy talán belefér,ha az embert elönti a düh és kétségbeesetten valamit tenni próbál. A NEVELÉS,az nem bántalmazás,főleg nem rugdosás,vagy még rosszabb. Vannak,akik ezerszer szarabb helyzetben vannak,mint amiben én voltam,ezt nem vitatom. De komolyan... Megverni bárkit meg lehet,aki gyenge és kiszolgáltatott. Kérdés,hogy ilyen múlttal milyen lesz annak a gyereknek a további élete?
2013. máj. 18. 13:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Az ilyet fel kell jelneteni! Remélem börtönbe kerül az ilyen szülő, és majd őt fogják ott jól megrugdosni!
2013. máj. 18. 20:34
 15/18 anonim ***** válasza:
94%

Látom mindenki elítéli. Én is. 15 éves vagyok és az anyám nem egyszer megvert és nem volt hová mennem. Mindenki tudta a faluból, hogy hogy bánik velem, de senki nem segített.

Az ilyen nem anya.

Az anyám utána negyed órával úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, nekem meg kék-zöld mindenem meg itt-ott sokszor vérzek. Nagyon mély nyomot hagyott bennem minden ütése és sosem fogom neki elfelejteni.

Undorító!

2013. máj. 20. 13:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Rossz szülő. Ám az ilyenek végzik egyedül, magukra hagyottan, esetleg vmi otthonban, ahol a gyereke rá sem néz soha.

De ezt megérdemlik, maguknak köszönhetik.

2013. máj. 20. 13:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez kérlek szépen, egy idegbeteg idióta. *hálát ad a Jóistennek, hogy nem egy ilyen *bííp* hozta a világra*
2013. máj. 20. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem anya. Nagyon sajnállak kérdező (ár szerintem nem sajnálatra van szükséged/szüksége bárkinek is) . Szerencsésnek mondhatom magam ,mert szerető családom van persze pofonokat kapok néha-néha vagy ordibálnak velem de tudom h mérgesek és kiheverik. Hányszor volt már olyan nálunk h háromnegyed háromkor volt vége a sulinak de fél ötkor értem haza mert a barátnőimmel leültünk a téren és elbeszélgettük az időt. nem volt semmi.És itt jól írta vlki hogy ha majd olyan idős és olyan nyomorult beteg lesz h moccanni se tud és majd ne megy hozzá a gyereke pont ezek miatt akkor majd sír, meg csodálkozik. Egyszer mindenki visszakapja a magáét. Amúgy pedig rendőrség és rugdossák szét az ő s*ggét is !!!
2013. máj. 22. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!