Engednetek, hogy a 15 eves lanyotok egyutt legye a 16 eves baratjaval?
Az, hogy a másik gyereket meddig engedik el, az az ő szülei döntése. Ha azt mondják neki hogy érjen haza 8ra, akkor ezt el kell fogadniuk a gyerekeknek.
Ha nem mondják csak puffognak (???) vagy a szülők nem értenek egyet és ezt a gyerek kihasználja, az az ő gondjuk.
Azt nem engedném, hogy a 14 éves lányomnál hajnali 1-2ig itt legyen bárki rendszeresen. Lehet kivétel vagy csajos buli, de hétvégén is kell aludni. Menjen haza 10-11kor.
De annak nem örülnék, ha szexelnének. Ezt meg is beszélném a lányommal. És természetesen felvilágosítanám.
Én nem hiszem egyébként, hogy ha otthon nem szexelnek akkor majd a bokor alatt. Lehet hogy én voltam különc, de én nem adtam volna oda magam egy nyilvános wc-ben vagy egy autóban, csak hogy túl legyek rajta. És nem is volt olyan barátnőm, aki így tett volna.
Téged most érdekel más véleménye, vagy nem? Mert fentebb azt kérded, hogy más hogyan csinálná, de amikor egy kommentelő azt írja, hogy nem, ő nem így csinálná, akkor felháborodsz. Legalábbis ez a"tisztázzunk valamit", meg a "tudod, nálunk első a tanulás" erre utal. Furi, na. :)
Az én véleményem:
nyugodtan nézhetnek filmet, és beszélgethetnek a kapuban, de az éjjel 1-2 óra nagyon sok. Meg az is, hogy este 10-kor mennek el. S az sincs rendjén, hogy a fiú anyukájának sem tetszik ez így. Jó lenne tudni, hogy ő hogyan látja jónak, és belekalkulálni a dolgokba.
A kérdéseidre tehát a konkrét válaszaim: engedném, hogy együtt legyenek, de nem ilyen későig. Nem, nem engedsz meg túl sokat, de időben igen.
Nem engedném, hogy a 15 éves lányom éjjel 1-2ig kimaradjon (akkor sem, ha a ház előtt van) vagy a fiú addig nálunk legyen, már a fiú érdekében sem, egy 16 éves 'gyerek' ne mászkáljon egyedül éjjel haza!
Azt engedném, hogy hozzánk a barát eljöjjön és külön szobában filmezzenek minden további nélkül vagy elmenjenek együtt valahova, de hétvégén is ésszerű határidőt szabnék a hazajövetelre, legkésőbb 10 órát. Akármennyire is felnőttebbek a mai fiatalok, a lány még mindig csak 15 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!