Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednetek, hogy a 15 eves...

Engednetek, hogy a 15 eves lanyotok egyutt legye a 16 eves baratjaval?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A lanyom lassan 15 eves, elso kapcsolata egy 16 eves fiuval, aki nagyon rendes, es tulajdonkeppen mar 8 eve baratok.8 honapja jarnak.Hagynatok 8 honap utan, hogy ketten bennt legyenek a lanyom szobajaban filmezni vagy akar beszelgetni?Hetvegen 1-2 oraig (ejjel) s hetkoznap pedig, csak sima kapuba beszelgetes?Mennyi fer bele?Tul sokat megengedek?
2013. máj. 17. 15:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%
De igen és tudtam is 15. éves, hogy gyerek vagyok mondjuk nem is volt barátom 15 évesen.
2013. máj. 17. 16:00
 12/27 anonim ***** válasza:
40%
Igen, engedném. Első tapasztalat szerzés fontos, hogy minél korábban történjen, később már annál tapasztaltabb. Az lenne a legjobb, ha adnál a lányodnak egy csomag óvszert és el van intézve.
2013. máj. 17. 16:05
 13/27 anonim ***** válasza:
64%

Az, hogy a másik gyereket meddig engedik el, az az ő szülei döntése. Ha azt mondják neki hogy érjen haza 8ra, akkor ezt el kell fogadniuk a gyerekeknek.

Ha nem mondják csak puffognak (???) vagy a szülők nem értenek egyet és ezt a gyerek kihasználja, az az ő gondjuk.

Azt nem engedném, hogy a 14 éves lányomnál hajnali 1-2ig itt legyen bárki rendszeresen. Lehet kivétel vagy csajos buli, de hétvégén is kell aludni. Menjen haza 10-11kor.

De annak nem örülnék, ha szexelnének. Ezt meg is beszélném a lányommal. És természetesen felvilágosítanám.

Én nem hiszem egyébként, hogy ha otthon nem szexelnek akkor majd a bokor alatt. Lehet hogy én voltam különc, de én nem adtam volna oda magam egy nyilvános wc-ben vagy egy autóban, csak hogy túl legyek rajta. És nem is volt olyan barátnőm, aki így tett volna.

2013. máj. 17. 16:06
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

Téged most érdekel más véleménye, vagy nem? Mert fentebb azt kérded, hogy más hogyan csinálná, de amikor egy kommentelő azt írja, hogy nem, ő nem így csinálná, akkor felháborodsz. Legalábbis ez a"tisztázzunk valamit", meg a "tudod, nálunk első a tanulás" erre utal. Furi, na. :)

Az én véleményem:

nyugodtan nézhetnek filmet, és beszélgethetnek a kapuban, de az éjjel 1-2 óra nagyon sok. Meg az is, hogy este 10-kor mennek el. S az sincs rendjén, hogy a fiú anyukájának sem tetszik ez így. Jó lenne tudni, hogy ő hogyan látja jónak, és belekalkulálni a dolgokba.

A kérdéseidre tehát a konkrét válaszaim: engedném, hogy együtt legyenek, de nem ilyen későig. Nem, nem engedsz meg túl sokat, de időben igen.

2013. máj. 17. 16:11
 15/27 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.De az, hogy kulon szobaban nezik a filmet, nem azt jelenti, hogy szexelnek!S a fiu anyukajanak az sem tetszik, hogy jarnak, mint mondtam.Na de meg valamit, ez nem rendszeres.A lanyom minden kethetben azapukajanal van.Ez a dolog egy honapba 3-4x tortenik meg.
2013. máj. 17. 16:21
 16/27 anonim ***** válasza:
66%
Én nem értem a kérdezőt. Már ne haragudj, de a válaszadók a véleményüket írják le, te viszont olyan alpári módon válaszolsz nekik, hogy még én is felháborodom ezen, aki csak idecsöppent elolvasni a válaszokat. De ha már itt vagyok azért írok is, hasonló cipőben járok, van egy 15 éves lányom (és nem lassan 15, hanem már elmúlt 15), a barátja egy évvel idősebb. Ők már egy éve járnak, viszont olyan soha nem volt, hogy éjjel menjen haza a fiú. Hétköznap csak délután találkoznak, hétvégén este 9-10 felé már a fiú megy haza, mi így beszéltük meg a szülőkkel. Igen, én elmentem a szülőkhöz megbeszélni, hogy nekik mi fér bele a nevelésbe, és mi nem. Mondjuk én a lányommal normális módon meg tudok beszélni mindent, és meg is érti, fiatal, és egy 16 éves kisfiú nehogy már éjjel 2ig legyen a lánynál. Az már túl sok. Szerintem ez már sok lenne, de ha már megengedted, akkor ne visszakozz, mert úgy meg már hülyének fognak nézni. A véleményem tehát az, hogy az éjjel 2 óra már nagyon sok, szerintem ilyen korban a 10-11 óra az elfogadott. Egyszerűen még gyerekek ahhoz, hogy olyan sokáig legyenek egymással. És ha kérhetem normálisan válaszolj ne csak nekem, másoknak is, akiknek más véleményük van a dologról mint neked, mert ugyebár mind emberek vagyunk, vannak érzéseink, és szabad véleményünk. Te itt véleményt kértél, hát kapsz is, senki nem monda, hogy azok a vélemények mind a te oldaladon fognak állni.
2013. máj. 17. 16:30
 17/27 A kérdező kommentje:
En teljes mertekben elfogadom mindenki velemenyet, de azt en is leirom ha pontosan azzal nem ertek egyet.Szulokkel beszelni?Nem lehet.Egyszeruen nem lehet szoba allni az anyukaval.Az en lanyom sem tiltakozik semmi ellen.Ha azt mondom, hogy este 10 akkor este 10 lesz.Nem irtam, hogy puffogna vagy tudom is en.S ugy erzem eleg normalis valaszokat irtam, szoval nem kell megszollni.Ha pedig, nem tetszik ez az egesz felallitas, megkerlek szepen hagyd el az oldalt.
2013. máj. 17. 17:06
 18/27 anonim ***** válasza:
79%

Nem engedném, hogy a 15 éves lányom éjjel 1-2ig kimaradjon (akkor sem, ha a ház előtt van) vagy a fiú addig nálunk legyen, már a fiú érdekében sem, egy 16 éves 'gyerek' ne mászkáljon egyedül éjjel haza!

Azt engedném, hogy hozzánk a barát eljöjjön és külön szobában filmezzenek minden további nélkül vagy elmenjenek együtt valahova, de hétvégén is ésszerű határidőt szabnék a hazajövetelre, legkésőbb 10 órát. Akármennyire is felnőttebbek a mai fiatalok, a lány még mindig csak 15 éves...

2013. máj. 17. 18:14
 19/27 A kérdező kommentje:
Koszonom.De szerintem rosszul ertelmezted kerdest.Mert hetvegen BENT A HAZBAN vannak olyan kesoig.
2013. máj. 17. 19:01
 20/27 anonim válasza:
15 eves vagyok , lany. A legtobb baratnom 13 eves koraba kint volt hajnali 4-ig is , balokban. Nekem akkor 11-ig volt a kimeno kb. A baratom is csak este 8-ig lehetett nalam. De ki koltoztunk Nemetorszagba es a baratom eleg messze lskik tolunk szinten Nemetorszagban , atjon hizzam es itt van 4 napokat kb. egyutt alszunk. Lehet hogy azt mondjak most a masik szulok higy anyam rossz , de nem az! Sot mostmar el is engednek a szuleim bulizni , mondjuk en meg nem akarok menni! De ha el akarok menni este es haza menni olyan 1 fele akkor elenged! A baratommal aki joval idosebb nalam nem 1 evvel , vele pedig ugxanigy elenged! Egyet mond mindig nekunk , NEM AKAR UNOKAT!
2013. máj. 18. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!