Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálhatnék a 11 éves...

Mit csinálhatnék a 11 éves lányommal, ha elkezdett szőrösödni, és ezáltal gátlásos?

Figyelt kérdés
11 éves a lányom, és a lába szőrös már. Ez nagyon zavarja őt,gátlást okoz neki, és csak hosszú nadrágban hajlandó iskolába menni. Közölte,hogy nyáron még a strandra se hajlandó kijönni, és rövid gatyát sem vesz fel. Mit tudnék vele csinálni ami hatásos lenne??

2013. máj. 10. 10:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lányom 16,és most jött elő ez a probléma.Krémtől pöttyös lett. Gyantához nem értek,kozmetikushoz nem tudtam elhívni. Én epilátort használok,ajánlottam neki,hogy próbálja ki. Egy jó készülék drága,de ha megengedhetitek magatoknak érdemes kipróbálni. Mienket víz alatt is lehet használni és tényleg kevésbé fájdalmas,a szőrtelenítés ideje sem sok (5 perc/láb).
2013. máj. 10. 12:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is a gyanta a legjobb megoldás, de először kozmetikushoz kéne vinned.
2013. máj. 10. 12:07
 13/19 A kérdező kommentje:
Epilátorunk van. De azt mondta,hogy ő azt nem szeretné kipróbálni. A gyantát már ismeri, tudja mivel jár.
2013. máj. 10. 12:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor gyantázd le neki a lábát és kész:)
2013. máj. 10. 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:
NEM lesz erősebb a borotvától, amúgy. de ha bírja, jobb a gyanta. és máris vehet fel szoknyát:)
2013. máj. 10. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Gyanta. Az sokáig is tart, és amúgy nekem is gyantázva van, és jobban szeretem Pont holnap megyek! :) Ha nekem nincs legyantázva, én sem veszek rövidet.

12/L

2013. máj. 10. 14:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Gyantázd le neki, vagy kozmetikus. Szerintem nagyon jó, hogy foglalkozol a problémájával mert ilyen idős koromban engem csúfoltak miatta de anyukám nem engedte borotválni, a kozmetikus meg drága volt, így sokszor titokban borotválkoztam.
2013. máj. 12. 20:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Én 11 éves lány vagyok. Engem is csúfolnak, de engem a szőrös kezem miatt. Hasonló... Én nem mertem egy ideig rövid ujjú pólót venni, de most, hogy már "fel merem venni" büszke vagyok magamra.Egyébként nekem sem engedik, hogy leborotváljam. Anyukám szerint akkor megerősödnek és rendszeresen kell borotválni. Amúgy szerintem is gyanta kéne vagy esetleg nem tudom, hogy ez megoldás-e de láttam ilyen búvárruha szerűt. Aminek hosszú ujja és lábrésze van. Remélem kicsit segítettem.
2013. máj. 13. 18:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már legyantáztam neki.:) Most már jöhet térdnadrág is meg rövidnadrág.:D Azóta le se bírom ezeket venni róla.:)
2013. máj. 13. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!