Mit csinálhatnék a 11 éves lányommal, ha elkezdett szőrösödni, és ezáltal gátlásos?
Figyelt kérdés
11 éves a lányom, és a lába szőrös már. Ez nagyon zavarja őt,gátlást okoz neki, és csak hosszú nadrágban hajlandó iskolába menni. Közölte,hogy nyáron még a strandra se hajlandó kijönni, és rövid gatyát sem vesz fel. Mit tudnék vele csinálni ami hatásos lenne??2013. máj. 10. 10:54
1/19 anonim válasza:
Én leszőrteleníteném a lábszárát krémmel, az nem fájdalmas. Inkább, minthogy már most szégyenlősködjön, éveken át.
2/19 anonim válasza:
Borotva vagy gyanta?? Ezekel mi a baj??
3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A hónalját már pár hónapja gyantázom neki. Szóval magas a fájdalomküszöbe. Nem tudom melyik lenne a jobb...gyanta vagy a krém...?!
2013. máj. 10. 11:00
4/19 anonim válasza:
Épp itt az ideje megtanítani szőrteleníteni.
A mivel-t már el tudja dönteni,hagyd kipróbálni többfélét.
5/19 A kérdező kommentje:
Borotválni nem szeretném neki, mert akkor sokkal erősebb lesz!!
2013. máj. 10. 11:00
6/19 anonim válasza:
Ha nem újdonság neki a gyanta, akkor inkább azzal csináld neki. 1.voltam.
7/19 anonim válasza:
Egyszerre irtunk.
akkor már szőrtelenít,bővítsd a lábával,intim részen had csinálja maga.
Had döntsön ő,elég nagy hozzá,hogy mivel szedje le.
8/19 anonim válasza:
A krém nagyon erős lúgos készítmény könnyen felboríthatja a bőr PH-ját még ha elvileg vissza is állitja az ember. Mindenképp gynatát ajánlom ha bírja. Gondolom ha nem elsz szőrös akkor máris rendbe jön a hozzáállása a dolgokhoz, ha nem akkor nem ez okozza csak kifogás. Ennél nagyon baj ne legyen szerencsére könnyen orvosolható.(kozmetikus vagyok)
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A gyanta lenne a legjobb megoldás szerintem.
2013. máj. 10. 11:04
10/19 anonim válasza:
A gyanta a legjobb, esetleg epilátort is vehetsz neki. Én a krémet és a borotvát nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!