Hova fejlődik ez a világ? Miért jó 13-16 évesen detoxig piálni a sok kamasznak? Mire jó ez? Csak szerintem szánalmas? Kamaszok véleményét is várom.
Most ez a divat. Az elzüllés ömlik a tévéből, tinimagazinokból, sőt sokszor még a netről is. Visszatartó erő - amely normális esetben a szülőket kellene, hogy jelentse - nulla, egyszerűen nem létezik. A tinik jelentős hányadában nincs tartás és ugyanígy nem rendelkeznek normális öntudattal, énképpel sem - mondom ezt úgy, hogy szintén ebbe a korosztályba tartozom. Akármekkora ökörséget csinálnak, egyszerűen nincs ott az a kis hang fejükben, ami minden normális embernén vészesetén ott zümmög, hogy "hé, talán ezt nem kéne..."
Hát sajnos ez a jelenkor, a kamaszok züllenek, a szülők érdektelenek a saját gyerekük iránt - vagy ne adj' Isten buzdítják arra, hogy hülyeségeket csináljanak.
Neked szánalmas, nekünk meg nem. Mi így szeretünk bulizni, hogy kicsit iszunk jó persze nem detoxig persze az is előszokott fordulni de havonta 1-2x kb. Mi sem mondjuk meg, hogy ne otthon gubaszál nyári estén a négy fal között könyveket olvasva, hanem inkább partizzál. Meg azt se értem mi a gond azzal, ha már 16 évesen valaki nem szűz? Ezen az oldalon észrevettem , hogy túl sok jelentőséget tulajdonítanak a szüzességnek , holott tök felesleges. Mert ha valami jó érzéssel tölt el, akkor miért mondjuk le róla, azért mert nem vagyunk felnőttek? Én többször jártam már külföldön, és ott teljesen más a fiatalok felfogása mint ebben az országban. Elég csak megnézni a világvárosok diszkóit, mennyivel másabbak mint idehaza. Ennyi idősen kell szórakozni és tapasztalatokat gyűjteni hogy majd később amikor már komoly kapcsolatunk lesz akkor tudjuk mit hogyan kell és ne akkor éljük ki magunkat amikor már gyereket kellene szülni. Na mind1 , ahány ember annyi szokás.
L/16
Nem tudom miért jó, erről nem tudok nyilatkozni, detoxig még nem ittam, és nem is tervezem. Szerintem nem szánalmas, vagy és nem látok benne szánni valót. Szerintem csak szörnyű, hogy ilyen sok kölök kerül detoxba.
15/F
36%os egy szánalmas kis csitri.
13-16 évesen inni,bulizni,szexelni nem csak szánalmas hanem szomorú,de ebben a szülők is hibásak
" Mi így szeretünk bulizni, hogy kicsit iszunk jó persze nem detoxig persze az is előszokott fordulni de havonta 1-2x kb."
:D :D :D :D :D :D
aztán majd csodálkozik, ha 30 éves korában megnagyobbodik a mája, meg elkezd leépülni agyilag.
Ó istenem, persze, fiatalság, bolondság, meg mikor éljen az ember, ha nem fiatalon, de nehogymár nem lehetne ésszel csinálni...Ha valaki egyszer detoxig jut, hát urambocsá', megesik, nem tudta, hol a határ, de legközelebb azért már lenne mihez mérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!