Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jó vagy rossz ötlet?

Szerintetek jó vagy rossz ötlet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek a szülei meg az én szüleim családi barátok. Mindig jönnek hozzánk, mi is megyünk hozzájuk. Nagyon megszerettem ezt a fiút, de idősebb tőlem 4 évvel. 15 éves vagyok. Leszeretnék vele feküdni, mert szerelmes vagyok belé és ő is így érez. Nem erőltet semmit, de úgy érzem itt az ideje. Kívánom! Vele veszteném el.
2013. ápr. 10. 15:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Gyermekkorom óta ismerem, eléggé kiismertem már! És igen, 2 hónap után:)
2013. ápr. 10. 16:49
 12/26 anonim ***** válasza:
35%
Attól,hogy régóta ismered nem ok arra,hogy 15 évesen 2 hónap után széttedd a lábad egy 19 éve fiatal felnőtt srácnak,de ha ennyi az önbecsülésed és ilyen az értékrended hajrá,de évek múlva nagyon bánni fogod.
2013. ápr. 10. 16:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Csináld! A te életed, nem mi szívunk utána. Fogalmad sincs róla, hogy mennyi érzelemmel jár egy ilyen tapasztalat. De majd jövő hónapban megvígasztalunk, amikor ő lesz a köcsög, te meg a szegény szomorú kislány.
2013. ápr. 10. 17:17
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

Úgy tűnik a szerelem neked a szexszel egyenlő.

Ebből látszik, hogy gyerek vagy még nagyon, ő pedig visszaél az állapotoddal. Maradjatok barátok.

2013. ápr. 10. 17:26
 15/26 anonim ***** válasza:
95%
Nincs egyetlen normális barátod, rokonod, szülőd, akivel ezt megbeszélhetnéd? Aki elmondja, hogy most csinálod, aztán 20 évesen kiégve fogalmad sincs, hogy mit kezdj magaddal? Aki elmondja, hogy 2 hónap lóf*sz, nemhogy kapcsolat, és hogy attól, hogy ismerted a homokozóban még ott fog hagyni fél éven belül? Nincs senki, akire hallgatnál ebben, hogy ne b*zd el az életed már 15 évesen? Tényleg nincs senki? Kár.
2013. ápr. 10. 17:40
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"Egy felmérés szerint a szeretkezést 18. év előtt megkezdő lányok 50%-a rossz emlékként idézte fel az első együttlétet, míg akik ennél később kezdtek szeretkezni, azoknak csak a 34%-a. Akik elsietik első szeretkezéseiket, azok később is gyakrabban panaszkodnak a szeretkezést kísérő öröm elmaradásáról. Mindezek oka ismert. Túl korainak kell ítélni a szeretkezést, ha a fiatal személyisége erre felkészületlen, éretlen."

Részletek itt:

[link]

2013. ápr. 10. 17:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

ez aranyos,hogy gyerekkorotok óta ismeritek egymást*--*

de úgy,párként még csak 2 hónapja vagytok együtt,ami elég kevés.

Szerintem várj még ugyanennyit.

szintén 15/L :DD

2013. ápr. 10. 17:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Várjál még ezzel. Hidd el, ha ő is szeret téged, akkor várni fog.
2013. ápr. 10. 18:09
 19/26 anonim ***** válasza:
56%
Én rohadtul nem értek egyet abban a többiekkel, hogy a szex a nő adományával egyenlő és arról szól, hogy ő dobja oda magát a férfinak, mert jó esetben mindketten élvezik az aktust és kölcsönösen örömöt okoznak egymásnak, VISZONT az már simán lehetséges, hogy a srácnak esze ágába sem jutott elkötelezni magát, se hónapokra, se évekre, sírig meg végképp nem. Vigyázz, nehogy csalódás érjen, mikor kiderül, hogy ő kevesebbet akart tőled, mint te tőle! Érdemes lenne mához legalább 3-4 hónapra halasztanod a dolgot, annyi idő alatt több eséllyel lép le, ha eleve így tervezte.
2013. ápr. 10. 18:32
 20/26 anonim ***** válasza:
65%
Te kedves utolsó, komolyan azt gondolod, hogy egy 15 éves gyereklány alkalmas egy egyenlőségen alapuló, mély, komoly, intim együttlétre? Ez nem lenne más mint dugás a srác részéről, a lány meg azt hinné, az a szex, amit tapasztal. A női test korán érik, ez tény, de a lelke nem. Az igazi együttléthez lelkileg is meg kell érni, és megfelelő kapcsolat is kell, és bár nem "adomány", de azért elsőre lehetne igényesebb is, mint 15 évesen szexszelni 2 hónap után, nem gondolod?
2013. ápr. 10. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!